ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Angelos Bratis: Το catwalk που έκρυβε μία υπέροχη ιστορία


MMEINTANI

26 Οκτωβρίου 2017

mg-0942.jpg

Με αφορμή τα 15 του χρόνια στον κόσμο της μόδας, ο καταξιωμένος Έλληνας designer κατάφερε να συγκινήσει και να περάσει τα δικά του μηνύματα, μέσα από τις "Μούσες" του, τις γυναίκες που σημάδεψαν τη ζωή και την πορεία του, για διαφορετικό λόγο η καθεμία, και η οποίες παρουσίασαν στο catwalk τη νέα του συλλογή Υψηλής Ραπτικής.

Angelos Bratis for Hautes Grecians

Την Spring 2018 συλλογή του άνοιξε η γνωστή στιλίστρια Σοφία Τσακίρη και πίσω της περπάτησε στο catwalk η ιδρύτρια της εταιρίας Play Βερονίκη Χαριτάτου Γκονζάλες. Ακολούθησαν η σχεδιάστρια κοσμημάτων Μαρία Μάστορη, η οποία μάλιστα υπέγραψε και τα κοσμήματα της επίδειξης, η Βρετανή ζωγράφο Carol Parfitt και η ηθοποιός Κόρα Καρβούνη.

Angelos Bratis for Hautes Grecians

Η συνέχεια δόθηκε με την δασκάλα διαλογισμού Praveeta, με την οποία ο Άγγελος Μπράτης αντάλλαξε το πρώτο του φιλί στην 6η δημοτικού, και την Alitheia Spuri Zampetti, γνωστή σχεδιάστρια μόδας η οποία για χρόνια αποτέλεσε το δεξί χέρι του Albert Elbaz στον οίκο Lanvin ενώ τώρα διατελεί creative director του brand Paule Ka. Το catwalk έκλεισαν η Μυρτώ Γλένη, ιδιοκτήτρια του studio κοσμημάτων Κiss the frog, η καταξιωμένη art curator Σοφία Τουρνικιώτη και η Angelique Westerhof, η διευθύντρια του Dutch Fashion Foundation.

[gallery-717733]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.