ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Τα χτενίσματα του Vassilis Emmanuel Zoulias θύμιζαν κάτι από τη Γαλλία του 60


TSVIGKOU

7 Δεκεμβρίου 2017

vassilis-emmanuel-zoulias-4.jpg

Αυτό επικράτησε και στο πρώτο show υψηλής ραπτικής "Hautes Grecians". O hairstylist και brand ambassador της νέας σειράς εξατομικευμένης περιποίησης, System Professional, Βαγγέλης Χατζής και η ομάδα του δημιούργησαν κομψούς, χαμηλούς κότσους,κοτσίδες, με χωρίστρα στο πλάι που κάλυπτε ελαφρώς ένα μέρος του προσώπου.

Αρχικά ίσιωσαν τα μαλλιά και έδωσαν κίνηση στις άκρες. Στη συνέχεια τα τράβηξαν προς τα πίσω και έκαναν ανάλαφρο πιάσιμο, αναδεικνύωντας έτσι τα χαρακτηριστικά των προσώπων αλλά κρατώντας το ρομαντικό στιλ που χαρακτηρίζει το σχεδιαστή.

[gallery-717746]

Τα μαλλιά των μοντέλων έδειχναν και ήταν πραγματικά μεταξένια. Το ίδιο και η υφή τους, γι αυτό άλλωστε το αποτέλεσμα ήταν τόσο ανάλαφρο. Στα ponytails, οι άκρες των μαλλιών είχαν κίνηση, τούφες έπεφταν στο πρόσωπο και έκαναν το στιλ ακόμα πιο ονειρεμένο. Χαμηλά σινιόν, με χωρίστρα στο πλάι έδιναν ρομαντικό στιλ στο αυστηρό cat eye makeup look.

Το System Professional Luxe Oil ήταν το βασικό προϊόν που χάρισε αυτή την απαλή υφή αλλά και τη χαρακτηριστική γυαλάδα στα χτενίσματα των μοντέλων. Χρησιμοποιήθηκε κυρίως στις άκρες, πριν το styling αλλά και στο τέλος για extra λάμψη.

Τέλος το Shimmer delight, της σειράς EIMI Professionals έδωσε διάρκεια στο χτένισμα και ενίσχυσε την shimmer διάθεση.

Tips για να αντιγράψετε το hairlook: Κάνετε focus στην ενυδάτωση των μαλλιών σας και πείτε ναι σε ανέμελα, χαλαρά πιασίματα. Επενδύστε σε προϊόντα που δίνουν λαμπερή όψη στα μαλλιά σας και παίξτε με τα updos. Δώστε κίνηση στις άκρες, αφήστε τούφες να πλαισιώσουν το πρόσωπό σας και γενικότερα δώστε ρομαντισμό και κομψότητα στο χτένισμά σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.