ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Τα παπούτσια που βάλαμε στη wishlist μας από το πρώτο λεπτό


MMEINTANI

21 Νοεμβρίου 2017

mg-0251.jpg

Ένα κομμάτι γεμάτο από την πιο λαμπερή και ιδιαίτερη κολεξιόν παπουτσιών που έχω αντικρύσει τον τελευταίο καιρό, με custom made σχέδια για το catwalk του Vrettos Vrettakos, τα οποία άξιζαν δεκάδες φωτογραφικά clicks για να μπορέσουμε να σας μεταδώσουμε το πόσο ιδιαίτερα μας φάνηκαν.

Ankle boots σε μεταλλικές αποχρώσεις, over the knee μπότες στολισμένες με glitter και διακοσμητικά στοιχεία αλλά και sock booties σε έντονα χρώματα που κέντριζαν το βλέμμα από την πρώτη στιγμή, ολοκλήρωσαν με τον πιο λαμπερό τρόπο τα glam looks που θαυμάσαμε στο catwalk του καταξιωμένου Έλληνα designer και μας έδωσαν ακόμα περισσότερους λόγους για να τα βάλουμε στη wishlist μας.

[gallery-717782]

Τα βήματα των μοντέλων κατάφεραν να καθηλώσουν τα βλέμματα του fashion crowd και έδωσαν ένα λαμπερό twist στη συγκεκριμένη πασαρέλα, υπενθυμίζοντάς μας με τον καλύτερο τρόπο γιατί τα παπούτσια αποτελούν και θα αποτελούν για πάντα το απόλυτο γυναικείο φετίχ.

[gallery-717781]

Last but not least, η εντυπωσιακή παρουσία της Tsakiris Mallas στο Hautes Grecians ολοκληρώθηκε μέσα από ένα ονειρικό display με 12 state of the art σχέδια του brand, την οποία οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν κατά τη διάρκεια του after party.

[gallery-717783]

Εμείς είχαμε ήδη προλάβει να πάρουμε μια γεύση και να το δούμε να στήνεται from scratch, η τελική εικόνα όμως μετά τα εντυπωσιακά catwalks, όταν πλέον ο ήλιος είχε δύσει και τα φώτα του ΚΠΙΣΝ έκαναν focus εκεί, ήταν ίσως η πιο ωραία «βιτρίνα» που χαζέψαμε τον τελευταίο καιρό…

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.