ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

H Favola Creations έφερε την ιδιαίτερη σφραγίδα της στο πιο λαμπερό haute πάρτι


8 Νοεμβρίου 2017

favola-2.jpg

Όμως ένα φαντασμαγορικό fashion show για να ολοκληρωθεί χρειάζεται να συνοδεύεται και από ένα εξίσου φαντασμαγορικό πάρτι. Και έτσι έγινε, αφού μετά το τέλος του show διοργανώθηκε το πιο λαμπερό Hautes Grecians party. Την προσοχή φυσικά όλων των καλεσμένων τράβηξε το dessert table, το οποίο είχε επιμεληθεί η event planner Γιούνη Κων/να της Favola Creations.

Οι μοντέρνες γραμμές και το υψηλής αισθητικής design, συνέθεταν ένα σύγχρονο πρωτοποριακό σκηνικό, που ξέφευγε πολύ από τα συνηθισμένα. Βασικό στοιχείο ήταν τα λευκά λουλούδια τα οποία δέσποζαν επιβλητικά στο χώρο και έδεναν αρμονικά με τα mini cakes, που όπως ήταν αναμενόμενο τραβούσαν την προσοχή των παρευρισκόμενων.

Η βραδιά τελείωσε με επιτυχία και η ομάδα της Favola Inpsired Creations, κατάφερε να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο dessert table, το οποίο έδωσε μια γλυκιά νότα στον υπέροχο χώρο του Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Instagram: favola_creations

Fb: @favolacreations

Special thanks to:

Soul Kitchen Store ( www.soulkitchenstore.com)

Stylebox Rentals (www.stylebox.gr)

Wedtime stories photography - videography ( www.wedtimestories.com)

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.