ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Το 2ο HAUTES GRECIANS έρχεται για να «απογειώσει» την ελληνική Υψηλή Ραπτική


10 Σεπτεμβρίου 2018

vassilis-emmanuel-zoulias-2.jpg

Η αγάπη όλων μας για την Υψηλή Ραπτική θα μεταφραστεί και φέτος σε ένα «πάρτι» που θα συγκεντρώσει για ακόμη μία φορά το πιο fashionable crowd της πόλης. Στις 26 Σεπτεμβρίου του 2018 το jenny.gr σας περιμένει στο 2ο“Hautes Grecians”, όπου οι Vassilis Zoulias, Atelier Loukia, Laskaris Και Deux Hommes, 4 καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές που έχουν «χτίσει» την ελληνική μόδα μέσα από τη φινέτσα, τη δημιουργικότητα και την αγάπη προς το γυναικείο ρούχο ενώνουν τις δυνάμεις τους και μαζί με τη Βασιλική Γραμμένου, ένα νέο κορίτσι που ξεκινάει το ταξίδι του στο Fashion Design, πρόκειται να σας χαρίσουν και φέτος μερικά ακόμη πιο φαντασμαγορικά catwalk shows.

Δείτε όλα όσα συνέβησαν στο backstage του 1ου Hautes Grecians

[gallery-717736]

Η έννοια της Υψηλής Ραπτικής άλλωστε είναι κάτι σαν «μύθος» για όλους, είτε κάποιος ασχολείται εκτενέστερα με το κομμάτι της μόδας είτε όχι. Ενώ η μόδα γίνεται όλο και πιο προσβάσιμη όσο περνούν οι σεζόν, η Υψηλή Ραπτική παραμένει σε ένα άλλο, εντελώς δικό της, σημείο -έχει να κάνει με τη μοναδικότητα, με τη δουλειά που μπορεί να κρύβεται πίσω από κάθε μία δημιουργία, με το όνειρο και το όραμα που θέλει να αποδώσει ο εκάστοτε οίκος μέσα από αυτή.

Ένα φόρεμα Υψηλής Ραπτικής μπορεί να απαιτεί από 100 έως και 700 ώρες δουλειάς για να ολοκληρωθεί και, συνήθως, πρόκειται για one off δημιουργίες. Κάτι που δικαιολογεί εν μέρει και τα αστρονομικά, ενδεχομένως, ποσά που πρέπει να καταβάλλει κανείς για να τα αποκτήσει – από $10,000 έως και $60,000 ή $100,000 δολάρια.

Όταν μιλάμε για Υψηλή Ραπτική, μιλάμε για τέχνη, για λάμψη, για πολυτέλεια, για φινέτσα - και δεν υπάρχει τίποτα πιο ιδανικό να συνοδεύσει όλα αυτά, από μία σαμπάνια Moët & Chandon. Η γεύση της, το κομψό μπουκάλι της, η μοναδική της ιστορία, είναι από μόνα τους ένα statement και συνώνυμο της υψηλής αισθητικής, αντίστοιχης με ένα show υψηλής ραπτικής όπως το Hautes Grecians. Γι' αυτό και δεν υπάρχει ιδανικότερος τρόπος να κορυφωθεί μια τέτοια βραδιά μόδας και στιλ, από την παρουσία της πιο stylish σαμπάνιας: Η Moët & Chandon θα στηρίξει αυτήν τη βραδιά μόδας, γιορτάζοντας τη μαγεία του στιλ. Με μία φιάλη Moët να ανοίγει κάθε δευτερόλεπτο κάπου στον κόσμο, για τη Moët & Chandon κάθε στιγμή είναι μια εμπειρία – κάθε εμπειρία είναι μια ευκαιρία να ζήσουμε ένα #moetmoment.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.