ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians Success story: Πώς είναι να ζεις το όνειρό σου σαν σχεδιάστρια μόδας;


MMEINTANI

18 Σεπτεμβρίου 2018

mg-0282.jpg

Κάνοντας όμως focus στο κομμάτι της μόδας, το οποίο εδώ στο jenny.gr είναι σαν δεύτερη φύση μας, δεν θα μπορούσα να μην έχω αυτή τη λαχτάρα του να μάθω πώς ένας άνθρωπος φτάνει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, είτε αυτό είναι το να αναλάβει μία editorial θέση είτε κάτι πιο πρακτικό, όπως το σχέδιο μόδας.

Hautes Grecians: Το νέο ταλέντο στο Fashion Design λέγεται Βασιλική Γραμμένου

Case study μου λοιπόν αυτή την εποχή δεν είναι άλλη από τη Βασιλική Γραμμένου, ένα νέο κορίτσι που αυτή την περίοδο δουλεύουμε μαζί της πυρετωδώς, μιας και είναι το ταλέντο που ξεχώρισε από τον διαγωνισμό μας και ανακηρύχτηκε ως το New Fashion Talent της Ελλάδας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Grammenou (@vicky_gramm) on

Έχοντας ένα background που φαινομενικά δεν σχετίζεται καθόλου με το σχέδιο μόδας (στην ουσία όμως μπορούμε να πούμε ότι συνδέονται αρκετά), η Βασιλική άφησε πίσω της τα έδρανα της καθηγήτριας και αποφάσισε να κυνηγήσει αυτό που αγαπάει περισσότερο: μια καριέρα στη μόδα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Grammenou (@vicky_gramm) on

Έχοντας εργαστεί για 15 περίπου χρόνια ως φιλόλογος, ήταν από τις τολμηρές εκείνες γυναίκες που δεν θέλουν να αφήνουν απωθημένα στη ζωή τους και έτσι, ξεκίνησε τη μαγική της πορεία στο design, αρχικά μαθαίνοντας πατρόν και στη συνέχεια, εμβαθύνοντας και πιο ακαδημαϊκά στον συγκεκριμένο κλάδο.

Με σπουδές σε Ελλάδα και Ιταλία και μια αγάπη για το σχέδιο που ξεκίνησε από την ανάγκη να δημιουργεί η ίδια τα ρούχα που ονειρευόταν αλλά δεν μπορούσε να βρει στην αγορά, έχει φτάσει τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές να σχεδιάζει την προσωπική της συλλογή, η οποία μάλιστα θα παρουσιαστεί μπροστά στο πιο fashionable crowd της Αθήνας τη βραδιά του Hautes Grecians, στις 26 Σεπτεμβρίου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Grammenou (@vicky_gramm) on

 

Το 2ο Hautes Grecians επιστρέφει σε μία υπέροχη βραδιά γεμάτη μόδα όπου θα απολαύσουμε από κοντά τις κολεξιόν 4 καταξιωμένων Ελλήνων designers αλλά και της Βασιλικής Γραμμένου! Και υπάρχει, αλήθεια, πιο μαγικός τρόπος να κορυφωθεί μια βραδιά μόδας και στιλ, από την παρουσία της πιο stylish σαμπάνιας;

Η Moët & Chandon στηρίζει την υψηλή ραπτική και το νέο θεσμό της μόδας, Hautes Grecians, γιορτάζοντας τη μαγεία της ομορφιάς και του στιλ. Πρόκειται για ένα θεσμό που ευθυγραμμίζεται πλήρως με την αποστολή της Moët & Chandon να μοιραστεί με τον κόσμο τη μαγεία της σαμπάνιας.  Όπως επίσης και η έννοια της επιτυχίας και της κατάκτησης, που συνάδει απόλυτα με το πρωτοπόρο πνεύμα του οίκου. 

Οι λαμπεροί καλεσμένοι θα απολαύσουν στις 26 Σεπτεμβρίου τη βραδιά και τη συλλογή της Βασιλικής Γραμμένου, παρέα με την σαμπάνια που έχει συνδέσει την επιτυχία και τη λάμψη με το όνομά της, μέσα στα σχεδόν 300 χρόνια ιστορίας της. Η Moët & Chandon έχει υπάρξει παρούσα στα πιο σημαντικά γεγονότα του κόσμου της μόδας ανά τους αιώνες παγκοσμίως, ενώ η εφευρετικότητα και ο ενθουσιασμός της την καθιστούν διαχρονικό σύμβολο επιτυχίας και μεγάλων στιγμών - όπως αυτό που θα ζήσουμε στο Hautes Grecians στις 26/9.

Stay tuned στη Facebook Page της Moët & Chandon γιατί έρχεται διαγωνισμός-έκπληξη για τη μεγάλη βραδιά του Hautes Grecians!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.