ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians - Atelier Loukia: Όταν η θηλυκότητα συναντά το παραμύθι σε ένα συλλεκτικό illustration


The Jennettes

17 Σεπτεμβρίου 2018

loukia_1.jpg

Δαντέλα και αιθέρια υφάσματα. Ίσως ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της Loukia. Μία από τις πιο καταξιωμένες Ελληνίδες σχεδιάστριες, που έχει καταφέρει να διατηρήσει στο έπακρο την μαγεία της μόδας και της Υψηλής Ραπτικής. Τέσσερις δεκαετίες τώρα, το Atelier Loukia έχει ντύσει τις γυναίκες με ξεχωριστά υφάσματα, άψογη ποιότητα και ατελείωτη έμπνευση. Από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες προσωπικότητες μέχρι καθημερινές γυναίκες, όλες τους έχουν ένα μεγάλο κοινό: Την αγάπη τους για τη μόδα και την εμμονή στη λεπτομέρεια.

Μία τέτοια σχεδιάστρια δεν θα μπορούσε να μην είναι μέρος και του 2ου Hautes Grecians που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Συνεχίζοντας μαζί μας την παράδοση που ξεκίνησε πέρσι τον Οκτώβρη με το 1ο Hautes Grecians στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ξεχωρίζοντας μέσα από μία συλλογή που απέδειξε πως η θηλυκότητα και η κομψότητα είναι στενά συνδεδεμένα και απόλυτα διαχρονικά. Προάγγελος του τι θα παρακαλουθήσουμε στο catwalk, είναι το παρακάτω μοναδικό illustration, που θα κερδίσει σε μορφή πίνακα, ένας τυχερός αναγνώστης.

Η αξία του; Ανεκτίμητη. Όπως ανεκτίμητες είναι και οι στιγμές μας, που συμπληρώνονται μοναδικά με τη συνοδεία μίας σαμπάνια Moët & Chandon. Η υψηλή αισθητική και έννοια της πολυτέλειας βρίσκονται δίπλα στις λέξεις "Υψηλή Ραπτική" αλλά και στο 2o Hautes Grecians που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου. Γι' αυτό και δεν υπάρχει ιδανικότερος τρόπος να κορυφωθεί μια τέτοια βραδιά μόδας και στιλ, από την παρουσία της πιο stylish σαμπάνιας: Η Moët & Chandon θα στηρίξει αυτήν τη βραδιά μόδας, γιορτάζοντας τη μαγεία του στιλ.

Αν θέλετε και εσείς να ζήσετε τη μαγεία του Hautes Grecians catwalk & party by Moët & Chandon μπείτε στο facebook της Moët κάντε tag τον/η φίλο/η που θέλετε να πάτε μαζί. 4 τυχεροί νικητές θα κερδίσουν από 4 διπλά εισητήρια για το επικείμενο show στις 26/9. H κλήρωση και η ανάδειξη νικητών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21/9. #MoetMoment #HautesGrecians

Και η μαγεία δεν τελειώνει εδώ. Την ημέρα του Hautes Grecians, μπορείτε να ανεβάσετε στο Instagram σας μία φωτογραφία από το show χρησιμοποιώντας τα hashtags #MoetMoment & #HautesGrecians και θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε έναν πίνακα με ένα μοναδικό fashion illustration υπογεγραμμένο από τον καλλιτέχνη και τον σχεδιαστή. Τα 5 καλύτερα και πιο δημιουργικά posts θα κερδίσουν και από ένα έργο. Τα έργα θα εκτίθενται στο χώρο κατά την διάρκεια του Ηautes Grecians Εvent στις 26/9.