ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

#HautesGrecians Θέλετε να παρακoλουθήσετε από κοντά το μεγαλύτερο fashion show Υψηλής Ραπτικής; Μάθετε πως


17 Σεπτεμβρίου 2018

39508169_162273738009473_7720901435737813813_n.jpg

Το jenny.gr διοργανώνει το δεύτερο “Hautes Grecians”, το μεγαλύτερο fashion show Υψηλής Ραπτικής την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Το 2ο Hautes Grecians τολμά μια πρωτοποριακή εκδήλωση. Να πραγματοποιήσει ένα fashion show μέσα σε αεροδρόμιο και συγκεκριμένα σε ένα από τα δύο υπόστεγα συντήρησης της Τεχνικής Βάσης της AEGEAN, την ώρα που ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συνεχίζει να λειτουργεί απρόσκοπτα.

Ο εντυπωσιακός χώρος, η παρουσία ενός αεροπλάνου, η μοναδική εμπειρία επιβίβασης, όλα συντελούν στο να βιώσουν οι καλεσμένοι το μεγαλείο και τη μοναδικότητα της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής. Η Αθήνα, πυλώνας πολιτισμού και παγκόσμιας έμπνευσης, γίνεται για τις 26 Σεπτεμβρίου ο απόλυτος fashion προορισμός.

Στο catwalk συμμετέχουν οι:

Atelier Loukia
Deux Hommes
Laskaris
Vassilis Emmanuel Zoulias
και η νέα σχεδιάστρια Vassiliki Grammenou

H φετινή διοργάνωση του Hautes Grecians στηρίζει τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ" με την διάθεση προσκλήσεων προς πώληση. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις προσκλήσεις θα διατεθεί για τους σκοπούς του Συλλόγου "ΕΛΠΙΔΑ".

Πώς θα αποκτήσετε την πρόσκλησή σας:

Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στο site απ' όπου θα προμηθευτείτε την πρόσκλησή σας. Στο πλαίσιο που γράφει "Συμμετοχή" επιλέγετε τον αριθμό προσκλήσεων που επιθυμείτε. Μετά, επιλέγετε το "Δηλώστε συμμετοχή". Στο νέο παράθυρο που θα ανοίξει, επιλέγετε τις θέσεις που επιθυμείτε και επιλέγετε "Συνέχεια" πάνω δεξιά. Τέλος, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και πραγματοποιείτε την πληρωμή. Σύντομα, θα λάβετε ένα email στη διεύθυνση που έχετε καταχωρήσει, με την πρόσκλησή σας.

Σας περιμένουμε! #HautesGrecians #HG18

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.