ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Η Honda με το νέο Honda Jazz στο Hautes Grecians 2018


20 Σεπτεμβρίου 2018

125342_2018_jazz_dynamic_1_5-litre_i-vtec.jpg

Η πιο μαγική βραδιά της ελληνικής μόδας πλησιάζει. Tο jenny.gr διοργανώνει το δεύτερο “Hautes Grecians”, το μεγαλύτερο fashion show Υψηλής Ραπτικής την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και τολμά μια πρωτοποριακή εκδήλωση. Να πραγματοποιήσει ένα fashion show μέσα σε αεροδρόμιο και συγκεκριμένα σε ένα από τα δύο υπόστεγα συντήρησης της Τεχνικής Βάσης της AEGEAN, την ώρα που ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά.

Ο εντυπωσιακός χώρος, η παρουσία ενός αεροπλάνου, η μοναδική εμπειρία επιβίβασης, όλα συντελούν στο να βιώσουν οι καλεσμένοι το μεγαλείο και τη μοναδικότητα της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής. Αν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε κάπως την έννοια αυτού που ονομάζουμε "υψηλή ραπτική", σίγουρα θα χρησιμοποιούσαμε λέξεις όπως διαχρονικότητα, δημιουργία, δυναμικότητα. Τίποτα, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να συνοδεύσει καλύτερα τη μαγική αυτή βραδιά από το νέο Honda Jazz, το οποίο θα βρίσκεται στον χώρο της εκδήλωσης για να δέσει το κλασικό με το μοντέρνο, το διαχρονικό με το νέο και τη δημιουργία με τη δυναμική.

Όπως και με την τέχνη της υψηλής ραπτικής, εκτός από το εντυπωσιακό αποτέλεσμα και την εξωτερική ομορφιά, αυτό που κρύβεται από "μέσα" είναι το κλειδί. Μία δημιουργία στην πασαρέλα, κρύβει ατελείωτες ώρες επεξεργασίας λεπτομερειών και γνώσεων πάνω στη τεχνική της δημιουργίας ρούχων και συχνά, αυτό είναι το πιο συναρπαστικό κομμάτι. Το νέο Honda Jazz περιλαμβάνει μία παρόμοια φιλοσοφία: Συνδυάζει εξωτερικές διαστάσεις ενός compact αυτοκινήτου με χώρους ενός πολύ μεγαλύτερου αυτοκινήτου. Δηλαδή, μικρό εξωτερικά, μεγάλο εσωτερικά και πλήρως εξοπλισμένο.

Αναβαθμισμένο εξωτερικά και εσωτερικά, ενσαρκώνει μια σύγχρονη εκδοχή του κλασικού σχήματος του μοντέλου, προσδίδοντάς του έντονες γραμμές, ποιοτικά υλικά και νέα υφάσματα. Περιλαμβάνει πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, ενώ διατίθεται με τον προηγμένο τεχνολογικά κινητήρα 1.3 i-VTEC της γενιάς Earth Dreams Technology. Έχει προστεθεί και ο νέος βενζινοκινητήρας 1.5lt i-VTEC 130 ps που συνδυάζει υψηλή ισχύ για μεγαλύτερες συγκινήσεις, με χαμηλή κατανάλωση. O sport χαρακτήρας της έκδοσης 1.5 i-VTEC Dynamic τονίζεται εσωτερικά από την πορτοκαλί ραφή στο δερμάτινο τιμόνι και στο χειριστήριο ταχυτήτων και από το ύφασμα των καθισμάτων σε μαύρη/πορτοκαλί απόχρωση. Στο εξωτερικό του αναδεκνύεται με την κόκκινη ρίγα στους προφυλακτήρες, τη μαύρη απόχρωση στους καθρέπτες και τις 16’’ ζάντες αλουμινίου, τα πλευρικά διακοσμητικά μαρσπιέ και την αεροτομή στην πόρτα του πορτ-παγκάζ. Το σύστημα του αυτόματου κιβωτίου CVT έχει αναβαθμιστεί και αυτό, προσφέροντας μία πιο γραμμική και ομαλή απόκριση κατά την επιτάχυνση.

Όσον αφορά τη τεχνολογία, αυτό που ξεχωρίζει στο εσωτερικό είναι η οθόνη αφής των 7 ιντσών του συστήματος ενημέρωσης- ψυχαγωγίας Honda Connect που είναι στάνταρ από την έκδοση Comfort, ενώ στο εσωτερικό τα πρωτοποριακά καθίσματα Magic Seats παρέχουν ευκολία και ευελιξία στην καθημερινή σας μετακίνηση. Η χωρητικότητα πορτ-παγκάζ είναι 1314lt με πεσμένα τα πίσω καθίσματα και φόρτωση μέχρι την οροφή.

Συγχρόνως, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε, αφορά την ασφάλεια. Το νέο Honda Jazz προσφέρει προηγμένης τεχνολογίας συστήματα υποβοήθησης του οδηγού: Σύστημα Ενεργής Πέδησης Πόλης (από τη βασική έκδοση), Έξυπνος Περιοριστής Ταχύτητας, Σύστημα Αναγνώρισης Σημάτων Οδικής Κυκλοφορίας, Προειδοποίηση Αλλαγής Λωρίδας, Προειδοποίηση Μετωπικής Σύγκρουσης , Σύστημα Υποστήριξης Μεγάλης Σκάλας Προβολέων (εκδόσεις Comfort, Elegance & Dynamic) και άλλα.

Τέλος, όλα τα αυτοκίνητα Honda προσφέρονται με 5 χρόνια δωρεάν εγγύηση και οδική βοήθεια με το πρόγραμμα Honda Assist. Επίσης, για όλα τα αυτοκίνητα Honda δημιουργήσαμε το πρόγραμμα HONDA FAMILY, σύμφωνα με το οποίο όποιος έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο Honda, εξασφαλίζει στον εαυτό του με την αγορά νέου Honda καθώς και σε όποιον από την οικογένειά του θέλει να αγοράσει νέο αυτοκίνητο Honda, ένα επιπλέον προνόμιο, αυτό της δωρεάν ασφάλειας για 1 χρόνο.