ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Hautes Grecians 2018


The Jennettes

20 Σεπτεμβρίου 2018

vassilis-emmanuel-zoulias-4.jpg

Το μεγαλύτερο ελληνικό fashion show Υψηλής Ραπτικής πλησιάζει κι εμείς ανυπομονούμε να ζήσουμε μαζί σας την πιο μαγική βραδιά της μόδας στην Αθήνα. Το 2ο Hautes Grecians τολμά μια πρωτοποριακή εκδήλωση. Να πραγματοποιήσει ένα fashion show μέσα σε αεροδρόμιο. Ο εντυπωσιακός χώρος, η παρουσία ενός αεροπλάνου, η μοναδική εμπειρία επιβίβασης, όλα συντελούν στο να βιώσουν οι καλεσμένοι το μεγαλείο και τη μοναδικότητα της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής. Παρακάτω, θα βρείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Hautes Grecians 2018 και πώς θα πάρετε την πρόσκλησή σας για να το παρακολουθήσετε από κοντά:

Πότε

Το 2ο Hautes Grecians θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου.

Πού

Στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Συγκεκριμένα, σε ένα από τα δύο υπόστεγα συντήρησης της Τεχνικής Βάσης της AEGEAN, την ώρα που ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά.

Ποιοι σχεδιαστές θα συμμετέχουν

Στο catwalk θα συμμετέχουν οι:

Atelier Loukia, Deux Hommes, Laskaris, Vassilis Emmanuel Zoulias και η νέα σχεδιάστρια Vassiliki Grammenou.

Ποιους σκοπούς στηρίζουμε

H φετινή διοργάνωση του Hautes Grecians στηρίζει τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ" με την διάθεση προσκλήσεων προς πώληση. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις προσκλήσεις θα διατεθεί για τους σκοπούς του Συλλόγου "ΕΛΠΙΔΑ".

Πώς θα αποκτήσετε πρόσκληση

Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στο site απ' όπου θα προμηθευτείτε την πρόσκλησή σας.

Στο πλαίσιο που γράφει "Συμμετοχή" επιλέγετε τον αριθμό προσκλήσεων που επιθυμείτε. Μετά, επιλέγετε το "Δηλώστε συμμετοχή". Στο νέο παράθυρο που θα ανοίξει, επιλέγετε τις θέσεις που επιθυμείτε και επιλέγετε "Συνέχεια" πάνω δεξιά. Τέλος, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και πραγματοποιείτε την πληρωμή. Σύντομα, θα λάβετε ένα email στη διεύθυνση που έχετε καταχωρήσει, με την πρόσκλησή σας.

Σας περιμένουμε να ζήσουμε μαζί τη μοναδική αυτή βραδιά!

#HautesGRecians #HG18

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.