ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians - Vassiliki Grammenou: Ένα όνειρο Υψηλής Ραπτικής αποτυπώνεται σε ένα μοναδικό illustration


12 Ιουλίου 2014

vassiliki_gramenou_1.jpg

Αιθέρια υφάσματα, υπέροχα χρώματα, προσεγμένη λάμψη. Δημιουργίες φτιαγμένες με μεράκι, ρομαντισμό και νεανικό ταλέντο. Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Η Βασιλική Γραμμένου είναι η νέα σχεδιάστρια που πρόκειται να παρουσιάσει τη προσωπική της συλλογή στο 2ο Hautes Grecians και ο κόσμος της ελληνικής μόδας και της Υψηλής Ραπτικής είναι κάτι παραπάνω από έτοιμος να την υποδεχτεί.

Η Βασιλική είναι μία γυναίκα τολμηρή: Έχοντας εργαστεί για 15 περίπου χρόνια ως φιλόλογος, αποφάσισε να κάνει το όνειρό της για τη μόδα πραγματικότητα. Από τα πρώτα-πρώτα στάδια του design - η δημιουργία πατρόν, δηλαδή - η σχεδιάστρια αφιέρωσε τη ζωή της στο να εμβαθύνει όσο γινόταν στη τέχνη της μόδας. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η νεανική ματιά της είναι στοιχεία που φαίνονται στις δημιουργίες της, που περιλαμβάνουν κομψά prints και πολυτελή υφάσματα και καταφέρνουν να αιχμαλωτίζουν την έννοια της Υψηλής Ραπτικής, από την αρχή ακόμη της καριέρας της.

Γι' αυτό και δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί μέρος του 2ου Hautes Grecians που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Το Hautes Grecians ξεκίνησε με σκοπό όχι μόνο να δημιουγήσει έναν θεσμό για την ελληνική μόδα, αλλά και να ανοίξει τον δρόμο για τα νέα ταλέντα της χώρας να αποδείξουν το ταλέντο τους και να ξεκινήσουν μία επιτυχημένη καριέρα. Το παρακάτω μοναδικό illustration αποτελεί μία ένδειξη για το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε στο catwalk της σχεδιάστριας και ένας τυχερός αναγνώστης θα μπορέσει να το κερδίσει σε μορφή πίνακα.

Η αξία του; Ανεκτίμητη. Όπως ανεκτίμητες είναι και οι στιγμές μας, που συμπληρώνονται μοναδικά με τη συνοδεία μίας σαμπάνια Moët & Chandon. Η υψηλή αισθητική και έννοια της πολυτέλειας βρίσκονται δίπλα στις λέξεις "Υψηλή Ραπτική" αλλά και στο 2o Hautes Grecians που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου. Γι' αυτό και δεν υπάρχει ιδανικότερος τρόπος να κορυφωθεί μια τέτοια βραδιά μόδας και στιλ, από την παρουσία της πιο stylish σαμπάνιας: Η Moët & Chandon θα στηρίξει αυτήν τη βραδιά μόδας, γιορτάζοντας τη μαγεία του στιλ.

Αν θέλετε και εσείς να ζήσετε τη μαγεία του Hautes Grecians catwalk & party by Moët & Chandon μπείτε στο facebook της Moët κάντε tag τον/η φίλο/η που θέλετε να πάτε μαζί. 4 τυχεροί νικητές θα κερδίσουν από 4 διπλά εισητήρια για το επικείμενο show στις 26/9. H κλήρωση και η ανάδειξη νικητών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21/9. #MoetMoment #HautesGrecians

Και η μαγεία δεν τελειώνει εδώ. Την ημέρα του Hautes Grecians, μπορείτε να ανεβάσετε στο Instagram σας μία φωτογραφία από το show χρησιμοποιώντας τα hashtags #MoetMoment & #HautesGrecians και θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε έναν πίνακα με ένα μοναδικό fashion illustration υπογεγραμμένο από τον καλλιτέχνη και τον σχεδιαστή. Τα 5 καλύτερα και πιο δημιουργικά posts θα κερδίσουν και από ένα έργο. Τα έργα θα εκτίθενται στο χώρο κατά την διάρκεια του Ηautes Grecians Εvent στις 26/9.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.