ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians: Δείτε τα beauty looks του μεγαλύτερου fashion show Υψηλής Ραπτικής


CHRYSAD

27 Σεπτεμβρίου 2018

_mg_6839.jpg

Αν αγαπάτε τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς όσο και εμείς εδώ στο jenny.gr, τότε σίγουρα θα λατρέψετε όλα όσα θα δείτε παρακάτω. Χθες πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά το μεγαλύτερο fashion show υψηλής ραπτικής Hautes Grecians στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, Ελευθέριος Βενιζέλος, μέσα σε ένα από τα δύο υπόστεγα συντήρησης της τεχνικής βάσης της Aegean. Ναι, καλά είδατε στις φωτογραφίες: το catwalk του fashion show συμπεριλάμβανε ένα αεροσκάφος της Aegean, μέσα από το οποίο έβγαιναν τα μοντέλα.

Στο Hautes Grecians παρουσίασαν τις δημιουργίες τους τέσσερις γνωστοί και καταξιωμένοι σχεδιαστές μόδας – Deux Hommes, Atelier Loukia, Laskaris και Vassilis Emmanouel Zoulias- και μία νέα, ανερχόμενη σχεδιάστρια, η Vassiliki Grammenou.

Μπορεί τα φαντασμαγορικά shows των designers να είναι αυτά που τραβούν τα βλέμματα όλων σε κάθε τέτοιο event μόδας, τα πάντα όμως ξεκινούν backstage. Εκεί ξεκίνησε να χτυπά και η καρδιά του Hautes Grecians αρκετές ώρες πριν ξεκινήσει το show. Πρόβες, μαλλιά και μακιγιάζ, όλα είναι ήταν εντυπωσιακά και εμείς ήμασταν εκεί για να δούμε τα πάντα και να σας αποκαλύψουμε όλα όσα είδαμε κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών.

Ο χώρος είχε στηθεί πριν φτάσουν τα μοντέλα, με τους επαγγελματίες makeup artists και hairstylists έτοιμους να αναλάβουν δράση. Το team της MAC Cosmetics επιμελήθηκε το μακιγιάζ και η ομάδα του hair expert Ηλία Ζάρμπαλη τα μαλλιά, χρησιμοποιώντας προϊόντα της Schwarzkopf Professionals. Ο κάθε σχεδιαστής είχε το δικό του όραμα για το πως ήθελε να είναι το beauty look των μοντέλων του και εμείς το είδαμε να γίνεται πραγματικότητα βήμα βήμα μπροστά στα μάτια μας.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί το μακιγιάζ και τα μαλλιά που είδαμε στα μοντέλα του κάθε ενός από τους σχεδιαστές.

Φωτογραφίες: Ηλιάνα Μεϊντάνη