ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Τι φόρεσε η Τζένη στο Hautes Grecians 2018


27 Σεπτεμβρίου 2018

_mg_6595.jpg

Το Hautes Grecians 2018 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, φέρνοντας μαζί όχι μόνο μερικούς από τους πιο σημαντικούς σχεδιαστές Υψηλής Ραπτικής, κάτω από μία στέγη, αλλά δίνοντας την ευκαιρία και σε μία ταλαντούχα και ανερχόμενη σχεδιάστρια να παρουσιάσει τη συλλογή της μπροστά στο πιο fashionable crowd.

H Vassiliki Grammenou, όχι μόνο παρουσίασε τη συλλογή της MITOS στο μεγαλύτερο ελληνικό fashion show Υψηλής Ραπτικής, αλλά σχεδίασε και μία υπέροχη δημιουργία για τη Τζένη Μπαλατσινού. Το maxi φόρεμα είχε midnight blue απόχρωση, ενώ το ύφασμα από crepe satin ήταν βασικό στοιχείο της αιθέριας γραμμής του. Η ανοιχτή πλάτη και η βαθιά λαιμόκοψη του φορέματος όχι μόνο έκαναν το look να μοιάζει πιο εντυπωσιακό, αλλά έδωσαν μία προσεγμένη αίσθηση σεξαπίλ και λάμψης.

Τη λάμψη αυτή συμπλήρωσαν και τα ψηλοτάκουνα μποτάκια NAK Shoes, τα οποία περιλάμβαναν αστραφτερές πέτρες σε μαύρο ύφασμα.

Τα στοιχεία που ανέδειξαν ιδανικά το look της Τζένης ήταν τα κοσμήματά της: τα σκουλαρίκια, το βραχιόλι και το δαχτυλίδι που φόρεσε ανήκουν στη σχεδιάστρια Ileana Makri και συντέλεσαν στο να δημιουργηθεί η πιο λαμπερή εμφάνιση.

Με τον Βασίλη Ζούλια και τον Περικλή Κονδυλάτο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.