ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Όταν η Υψηλή Ραπτική συνάντησε την πολυτέλεια στο Hautes Grecians 2018


3 Οκτωβρίου 2018

moet.grecians_060.jpg

Η πιο λαμπερή και glamorous βραδιά του Hautes Grecians 2018 πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και η εμπειρία θα μας μείνει πραγματικά αξέχαστη. Δεν ήταν μόνο το εντυπωσιακό σκηνικό με το αεροπλάνο της AEGEAN στη μέση του χώρου που δημιούργησε απόλυτο θαυμασμό, αλλά και η ίδια η τέχνη της Υψηλής Ραπτικής μέσα από τις δημιουργίες πέντε Ελλήνων σχεδιαστών, που απέδειξαν περίτρανα πως το ελληνικό design παραμένει ζωντανό και θριαμβεύει. Τα catwalks των Vassilis Emmanuel Zoulias, Deux Hommes, Atelier Loukia, Laskaris και της νέας σχεδιάστριας Vassiliki Grammenou, αποτέλεσαν τις πιο λαμπερές στιγμές της βραδιάς, περιλαμβάνοντας περίτεχνες λεπτομέρειες, πολυτελή υφάσματα και high fashion designs.

Τις λαμπερές αυτές στιγμές των catwalks δεν θα μπορούσε να μη συνοδεύει η σαμπάνια που αποτελεί σήμα-κατατεθέν στον χώρο της υψηλής ραπτικής, η Moët & Chandon, προσθέτοντας extra δόση λάμψης και πολυτέλειας στις εκπληκτικές δημιουργίες των Ελλήνων couturiers. Τα δύο bars που στήθηκαν στον χώρο της τεχνικής βάσης της AEGEAN χάρισαν στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να απολαύσουν το μεγαλύτερο ελληνικό fashion show Υψηλής Ραπτικής με τον πιο ταιριαστό τρόπο, προσφέροντας Moët & Chandon που βρισκόταν στο χέρι κάθε λαμπερής παρουσίας του event.

Από την έναρξη μέχρι και τη λήξη του show, η Moët & Chandon συνόδευσε όχι μόνο τις συζητήσεις, τις γνωριμίες, τα χαμόγελα και τα (πολλά!) χειροκροτήματα των καλεσμένων, αλλά και κάθε δημιουργία που εμφανίστηκε στο catwalk. Η λάμψη της Υψηλής Ραπτικής είναι βαθιά συνδεδεμένη με τη λάμψη της σαμπάνιας εδώ και αιώνες - είναι η σύνδεση μεταξύ της μοναδικής πολυτέλειας μίας δημιουργίας ραμμένης στο χέρι και της μοναδικής γεύσης της πιο πολυτελούς και glamorous σαμπάνιας.