ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Το Honda Jazz συνέδεσε τη δημιουργία με τη δυναμική στο Hautes Grecians 2018


9 Οκτωβρίου 2018

pan_0240.jpg

Το Hautes Grecians 2018 ήταν μία βραδιά γεμάτη λάμψη και δημιουργία. Το αεροπλάνο που βρισκόταν στο χώρο της τεχνικής βάσης της AEGEAN στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» έκανε το σκηνικό να δείχνει επιβλητικό και εντυπωσιακό, ενώ οι δημιουργίες που εμφανίστηκαν στα catwalks μας θύμισαν τη μοναδικότητα της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής.

Κομμάτι του εντυπωσιακού αυτού σκηνικού ήταν το νέο Honda Jazz, που η παρουσία του στο χώρο συνέβαλε στη μοναδικότητα της βραδιάς. Στα catwalks είδαμε δημιουργίες από σχεδιαστές που τα ρούχα τους είναι διαχρονικά, δυναμικά και πάντοτε κομψά, ενώ παραμένουν σύγχρονα. Έτσι, το Honda Jazz δεν θα μπορούσε να ταιριάξει καλύτερα στο φόντο των δημιουργιών αυτών, υποστηρίζοντας και αναδεικνύοντάς τες.

Η φιλοσοφία και η τεχνική πίσω από τις εντυπωσιακές δημιουργίες των σχεδιαστών που παρακολουθήσαμε στο Hautes Grecians, μπορεί να μην φαίνονται με την πρώτη ματιά - κι αυτό είναι το συναρπαστικό της υπόθεσης - αλλά αφού έχουμε παρατηρήσει προσεκτικά κάθε μία λεπτομέρεια επάνω τους.

Παρομοίως, τo νέο Honda Jazz, που συνδυάζει εξωτερικές διαστάσεις ενός compact αυτοκινήτου με χώρους ενός πολύ μεγαλύτερου αυτοκινήτου, μπορεί να εντυπωσιάσει με την πρώτη ματιά και να ενθουσιάσει με το εσωτερικό και τις λεπτομέρειές του. Θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι ένα σύμβολο ομορφιάς και σύγχρονου design - όπως ακριβώς η Υψηλή Ραπτική στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.