ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Οι πιο λαμπεροί καλεσμένοι στο Hautes Grecians 2018


12 Ιουλίου 2014

248104_1.jpg

Όσοι παρευρέθηκαν στο Hautes Grecians 2018, σίγουρα έχουν να περιγράψουν μία εντυπωσιακή βραδιά. Οι καλεσμένοι βίωσαν ένα πρωτοποριακό σκηνικό: βρέθηκαν δίπλα από ένα airbus A320 της AEGEAN, παρακολούθησαν τις δημιουργίες των πιο σημαντικών Ελλήνων σχεδιαστών στο catwalk και βοήθησαν στο να ζωντανέψει για μία ακόμη φορά η μοναδικότητα της Υψηλής Ραπτικής στην Αθήνα.

Φυσικά, η λαμπερή αυτή βραδιά δεν θα μπορούσε να μη περιλαμβάνει και εξίσου λαμπερούς και κομψούς καλεσμένους. Οι πιο stylish παρουσίες συγκεντρώθηκαν στη Τεχνική Βάση της AEGEAN, κάποιοι συναντήθηκαν μετά από καιρό, κάποιοι γνωρίστηκαν για πρώτη φορά, αλλά το μόνο σίγουρο ήταν πως η διάθεση και ο ενθουσιασμός ήταν βασικά στοιχεία κάθε συνάντησης στις 26 Σεπτεμβρίου. Όπως όλοι γνωρίζουμε, τίποτα δε συνοδεύει καλύτερα ένα τέτοιο βράδυ μόδας και Υψηλής Ραπτικής από το πιο πολυτελές και glamorous ποτό: τη σαμπάνια Moët & Chandon. 

Η Moët & Chandon συνόδευσε υπέροχα τα πιο stylish outfits των παρευρισκόμενων, προσθέτοντας στη λάμψη και στη κομψότητα που κυριαρχούσε στο χώρο, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της πιο συναρπαστικής βραδιάς της μόδας και της Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα.

Δείτε στη gallery μερικές από τις πιο λαμπερές παρουσίες στο Hautes Grecians 2018:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.