ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Τι συνέβη όταν μία beauty editor βρέθηκε backstage σε ένα fashion show


CHRYSAD

5 Οκτωβρίου 2018

_mg_68311.jpg

Νομίζατε πως τα μεγάλα fashion shows συμβαίνουν μόνο στο εξωτερικό; Το Hautes Grecians, το μεγαλύτερο fashion show Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα, δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τις διεθνείς Εβδομάδες Μόδας. Το fashion crowd της Αθήνας συγκεντρώθηκε στον Διεθνή Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος, έτοιμο να παρακολουθήσει το catwalk των Atelier Loukia, Deux Hommes, Laskaris, Vassilis Emmanuel Zoulias και Vassiliki Grammenou.

Όλες οι Jennettes (aka η ομάδα του jenny.gr) δεν θα μπορούσαμε να μην είμαστε εκεί και εγώ, ως beauty editor, δεν μπορούσα να κρατηθώ μακριά από το backstage, όπου από νωρίς ξεκίνησε η προετοιμασία των beauty looks.

Αν δεν είχατε ποτέ την ευκαιρία να βρεθείτε στο backstage κάποιου event μόδας, να σας ενημερώσω πως είναι πολύ πιο αγχωτικό και με πιο γρήγορους ρυθμούς από όσο φαντάζεστε. Makeup artists, hairstylists, σχεδιαστές, στιλίστες, μοντέλα και χίλιοι δυο άλλοι άνθρωποι βρίσκονται εκεί και δουλεύουν πυρετωδώς, ώστε να είναι όλα στην εντέλεια μέχρι το ξεκίνημα του show.

Μπορεί τα shows να «γυρίζουν γύρω» από τις δημιουργίες των σχεδιαστών, εξίσου σημαντικά είναι όμως τα beauty looks που ολοκληρώνουν την εμφάνιση κάθε μοντέλου. Στο Hautes Grecians, όπως σε όλα τα shows, ο κάθε designer είχε μία συγκεκριμένη ιδέα για το πώς ήθελε να γίνει το μακιγιάζ και τα μαλλιά, με τους experts να αναλαμβάνουν να τα κάνουν πραγματικότητα.

Όσον αφορά στα hair styles, το jenny.gr, το Hautes Grecians και οι πέντε σχεδιαστές εμπιστεύθηκαν τον «ειδικό». Αναφέρομαι φυσικά στην Schwarzkopf Professional, τα προϊόντα της οποίας χρησιμοποίησαν ο hair expert Ηλίας Ζάρμπαλης και η ομάδα του.

Τα σεσουάρ πήραν φωτιά, τα προϊόντα της Schwarzkopf Professional ήταν παντού και οι hair stylists έβγαλαν όλη τη δημιουργικότητά τους στα μαλλιά των μοντέλων. Όπως μου αποκάλυψε ο Ηλίας Ζάρμπαλης, το σύνολο των χτενισμάτων είχε στη βάση του δύο star προϊόντα: το Powder Cloud και το hairspray Super Dry Fix από τη σειρά OSiS+ Session Label. Η συγκεκριμένη σειρά ξεχωρίζει γιατί καταφέρνει να ελέγξει, να λειάνει και να δώσει όγκο και σχήμα ακόμα και στους πιο λεπτούς τύπους μαλλιών, διατηρώντας παράλληλα ένα απόλυτα φυσικό και ανεπιτήδευτο look.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τα beauty looks του show και όλες τις λεπτομέρειες για τα hairstyles που είδαμε στα μοντέλα του κάθε ενός από τους σχεδιαστές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.