ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

4 looks του Vassili Zoulia που αγαπήσαμε


Αφροδίτη Σακκά

30 Μαΐου 2019

abaca_620791_258_2.jpg

Ο Βασίλης Ζούλιας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες σχεδιαστές που έχει γνωρίσει η ιστορία της μόδας στη χώρα μας. Διαχρονική κομψότητα, ρετρό ρομαντισμός, προσοχή στη λεπτομέρεια - οι δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια συνδέουν την αριστοκρατικότητα και της φινέτσα, ενώ παραμένουν σύγχρονες και επίκαιρες.

Σιλουέτες από τα 50s, θηλυκά κοψίματα, πολυτελή υφάσματα: Είναι δύσκολο να μην αναγνωρίσει κανείς μία δημιουργία Vassilis Zoulias, αφού κάθε μία από αυτές είναι μοναδική και εξίσου εντυπωσιακή. Κι αυτός είναι, άλλωστε, ο λόγος που ο σχεδιαστής έχει αγαπηθεί τόσο όχι μόνο από τις πιο σημαντικές γυναίκες στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. 

Mindy Kaling, Alison Brie, Laura Dern, Natasha Lyonne - μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες του Hollywood έχουν επιλέξει δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί, από το Met Gala μέχρι τις Χρυσές Σφαίρες. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά οι συγκεκριμένες εμφανίσεις τους βρέθηκαν στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες για κάθε event αντίστοιχα, γεγονός που αποτέλεσε μεγάλη τιμή για τον σχεδιαστή αλλά και για τη μόδα στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η δημιουργία που φόρεσε η Alison Brie στις Χρυσές Σφαίρες 2018, σχεδιάστηκε για την collection που παρουσίασε ο Βασίλης Ζούλιας στο Hautes Grecians 2018 - και κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα, όσο λίγες.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας εμφανίσεις με Vassilis Zoulias στο red carpet:

Ο Βασίλης Ζούλιας συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά στο Hautes Grecians, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου, στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, με μία collection που θα μας ταξιδέψει στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και της απόλυτης ελευθερίας. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε από κοντά τις εντυπωσιακές δημιουργίες Vassilis Zoulias στο Hautes Grecians by Zagori, δείτε εδώ το πώς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.