ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Loukia: Η σχεδιάστρια που ένωσε την τέχνη με τη μόδα στην Ελλάδα


Αφροδίτη Σακκά

2 Ιουνίου 2019

pan_0325.jpg

Η Loukia είναι μία από τις πιο καταξιωμένες Ελληνίδες σχεδιάστριες, εδώ και πάνω από 40 χρόνια. Είναι ένα όνομα άμεσα συνδεδεμένο με την έννοια της Υψηλής Ραπτικής, του ρομαντισμού, της θηλυκότητας, της ποιότητας, της πολυτέλειας και της ατελείωτης έμπνευσης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Atelier Loukia (@atelierloukia) on

Δαντέλα, μουσελίνα, μετάξι, περίτεχνα κεντήματα και αέρινα υφάσματα, είναι όλα όσα κάνουν τις δημιουργίες της θρυλικής σχεδιάστριας να ξεχωρίζουν και να λατρεύονται από κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα και την τέχνη. Ερωτευμένη με την τέχνη, τον κινηματογράφο και τη μουσική, η ίδια, δημιουργεί αντλώντας έμπνευση από κάθε τι γύρω της - η μόδα δεν είναι το επάγγελμά της, αλλά η ζωή της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Atelier Loukia (@atelierloukia) on

Η Λουκία μας υπενθυμίζει πως η μόδα δεν είναι απλά δημιουργίες σε ένα catwalk, αλλά μία μορφή τέχνης. Η προσοχή στη λεπτομέρεια - από τον τρόπο που κινούνται τα υφάσματα όσο τα μοντέλα της περπατούν στην πασαρέλα, μέχρι ο απόλυτα αρμονικός συνδυασμός χρωμάτων και υφών - και το παραμυθένιο essance σε κάθε collection, αποδεικνύουν έμπρακτα πως το όνομα Loukia είναι και θα συνεχίσει να είναι χαραγμένο βαθιά στην ιστορία της ελληνικής μόδας και της Υψηλής Ραπτικής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Atelier Loukia (@atelierloukia) on

 

H Λουκία συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά στο Hautes Grecians, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου, στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε από κοντά τις εντυπωσιακές δημιουργίες Atelier Loukia στο Hautes Grecians by Zagori, δείτε εδώ το πώς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.