ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Τα best moments του Hautes Grecians by Zagori 2019


7 Ιουνίου 2019

_mg_9028.jpg

Το Hautes Grecians by Zagori 2019 ήταν μία βραδιά γεμάτη λάμψη, δημιουργία και μόδα. Η μαγεία της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής γέμισε το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens την Τετάρτη, 5 Ιουνίου και ζωντάνεψε ξανά τον πιο upper θεσμό, με φόντο τη θάλασσα και τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος. H φετινή διοργάνωση του Hautes Grecians στήριξε τους σκοπούς του MDA Hellas, με μία ωδή στο υγρό στοιχείο, που έφερε την υπογραφή του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Ζαγόρι.

Μερικοί από τους πιο σημαντικούς couturiers της ελληνικής μόδας όπως Αtelier Loukia, Deux Hommes, Vassilis Emmanuel Zoulias, αλλά και οι νέες σχεδιάστριες LAVIATE, παρουσίασαν τις συλλογές τους όσο ο ήλιος έδυε, εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους και προσφέροντάς τους μία μοναδική βραδιά γεμάτη έμπνευση και elegance.

Λαμπερές παρουσίες, εκπληκτικές δημιουργίες, stylish outfits, εντυπωσιακά make up looks, χαμόγελα, συζητήσεις,  - ο κόσμος της μόδας ενώθηκε ξανά για την ξεχωριστή αυτή βραδιά του Hautes Grecians, σε μία εμπειρία που θα μείνει σε όλους αξέχαστη.

Δείτε μερικά από τα best moments στη gallery:

 

Photo credits: Myrto Tsinali

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.