ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Απολαμβάνοντας το Hautes Grecians 2019 συντροφιά με τον καλύτερο καφέ


13 Ιουνίου 2019

_mg_8438.jpg

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου η μαγεία της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής γέμισε το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens και ζωντάνεψε ξανά το πιο λαμπερό θεσμό με φόντο το ηλιοβασίλεμα και το μπλε της θάλασσας.

Λαμπερές παρουσίες, εκπληκτικές δημιουργίες, χαμόγελα, συζητήσεις, ο κόσμος της μόδας ενώθηκε ξανά για την ξεχωριστή αυτή βραδιά του Hautes Grecians και όλα συντέλεσαν στο να βιώσουν οι καλεσμένοι τη μοναδικότητα και το μεγαλείο της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής.

Το εντυπωσιακό catwalk άνοιξε ο Vassilis Emmanuel Zoulias με μία εντυπωσιακή συλλογή εμπνευσμένη από ένα ταξίδι πέρα από τη θάλασσα, ακολούθησαν οι νέες σχεδιάστριες LAVIATE - Eirini & Dimitra Skalidaki, με μία φουτουριστική collection με ιδιαίτερα μοτίβα. Οι Deux Hommes με μια συλλογή εμπνευσμένη από την Αναγεννησιακή ομορφιά της Ιταλίας έδωσαν τη δική τους πινελιά στο show και τέλος το Atelier Loukia έδωσε τη γοητεία του ηλιοβασιλέματος μέσα από ρομαντικές δημιουργίες με περίτεχνες λεπτομέρειες.

Τίποτα λοιπόν δεν θα μπορούσε να συνοδεύει καλύτερα την έναρξη του show από έναν καλό καφέ. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Nescafé Gold, ένα μοναδικό χαρμάνι από εκλεκτούς κόκκους Arabica και Robusta με φόντο τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος.

Γιατί αυτό που αξίζει στη ζωή είναι οι στιγμές και όταν τις ζεις πάνω στη θάλασσα της Βουλιαγμένης και με συντροφιά τον Nescafé Gold, τότε αυτές οι στιγμές γίνονται μοναδικές και αξέχαστες.

H φετινή διοργάνωση του Hautes Grecians στήριξε τους σκοπούς του MDA Ελλάς και χάρισε μία μοναδική βραδιά σε κάθε παρευρισκόμενο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.