ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians by Zagori: Eνα catwalk με φόντο τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα


1 Ιουλίου 2019

_mg_8867.jpg

Το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουνίου ήταν γεμάτο από λάμψη, δημιουργία και μόδα. Το Hautes Grecians by Zagori 2019, ο πιο upper θεσμός της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής, γέμισε με μαγεία το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, ενώνοντας τον κόσμο της μόδας σε μια μοναδική διοργάνωση, με φόντο τη θάλασσα και τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος.

Το φετινό Hautes Grecians by Zagori ήταν μία ωδή στο υγρό στοιχείο, και το θέμα του ήταν το "The Shape of Water". Επομένως, δεν θα μπορούσε να μη φέρει την υπογραφή του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Ζαγόρι, το οποίο συμπλήρωσε ιδανικά το θέμα του fashion show. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι ήταν παρόν σε ολόκληρη τη διάρκεια του show, από τα backstage μέχρι το catwalk κι από την υποδοχή των καλεσμένων μέχρι τις εκπλήξεις που τους περίμεναν στο front row.

Με την έλευσή τους στον χώρο, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοναδικά cocktails και mocktails με βάση τα νέα προϊόντα ZAGORI Sparkling Water με άρωμα λεμόνι και ZAGORI Sparkling Water με άρωμα πράσινο μήλο.

Στο front row, ανάμεσα στις άλλες εκπλήξεις, περίμενε τους καλεσμένους μια γυάλινη συλλεκτική φιάλη Φυσικό Μεταλλικό Νερό ZAGORI. Οι ετικέτες αυτών των special edition γυάλινων φιαλών ήταν ειδικά σχεδιασμένες για τη μοναδική βραδιά, από τη νικήτρια του διαγωνισμού που έτρεξε για το Hautes Grecians by Zagori, Mαρία Μερτίρη.

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελείωσαν εκεί. Κατά τη διάρκεια του show, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι έγινε μέρος του catwalk, κι έδωσε το δικό του "Shape of Water" στα looks, μέσα από ένα ξεχωριστό ψάθινο τσαντάκι στο οποίο τοποθετήθηκαν οι γυάλινες φιάλες ΖΑΓΟΡΙ.

Φυσικά, ακόμα και πριν την έναρξη του μεγάλου show, οι γυάλινες ατομικές συσκευασίες φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ βρισκόταν στο backstage, προσφέροντας δροσιά στην πυρετώδη προετοιμασία.

Το φετινό Hautes Grecians By Zagori στήριξε τους σκοπούς του MDA Ελλάς, και το σημαντικό κοινωνικό έργο του. Η εταιρεία ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, με όχημα το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, υποστήριξε έμπρακτα αυτή την φιλανθρωπική δράση, χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους μια μοναδική εμπειρία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.