ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Μπήκαμε στο backstage και είδαμε από κοντά τα ρολόγια που πρωταγωνίστησαν στο catwalk Hautes Grecians by Zagori


The Jennettes

19 Ιουνίου 2019

_mg_8826.jpg

Tην Τετάρτη 5 Ιουνίου, ο κόσμος της μόδας ενώθηκε για μία ακόμη φορά, για να ζωντανέψει ξανά τον πιο upper θεσμό της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής. Το Hautes Grecians by Zagori, ήταν μία λαμπερή βραδιά που έφερε κοντά μερικούς από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της μόδας, με φόντο το ηλιοβασίλεμα και τη θάλασσα στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

Στο catwalk συμμετείχαν μερικοί από τους πιο σημαντικούς couturiers της ελληνικής μόδας: Vassilis Emmanuel Zoulias με μία εντυπωσιακή συλλογή εμπνευσμένη από ένα ταξίδι πέρα από τη θάλασσα, ακολούθησαν οι νέες σχεδιάστριες LAVIATE - Eirini & Dimitra Skalidaki, με μία φουτουριστική collection με ιδιαίτερα μοτίβα. Οι Deux Hommes με μια συλλογή εμπνευσμένη από την Αναγεννησιακή ομορφιά της Ιταλίας έδωσαν τη δική τους πινελιά στο show και τέλος το Atelier Loukia έδωσε τη γοητεία του ηλιοβασιλέματος μέσα από ρομαντικές δημιουργίες με περίτεχνες λεπτομέρειες.

Πριν, όμως συμβούν όλα αυτά, εμείς μπήκαμε στα backstage και πήραμε μία γεύση από τις προετοιμασίες για τη μεγάλη βραδιά. Ανάμεσα σε εντυπωσιακές δημιουργίες, make up artists, hairstylists και πανέμορφα μοντέλα, αυτό που μας τράβηξε την προσοχή ήταν τα αξεσουάρ. Συγκεκριμένα, τα ρολόγια που συνόδευσαν μερικές από τις πιο ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες του catwalk του Hautes Grecians, δηλαδή τα ρολόγια Tudor, αποτέλεσαν το σημείο-κλειδί στα looks που εμφανίστηκαν στο catwalk.

Κομψά, εντυπωσιακά και πολυτελή, τα ρολόγια Tudor συνόδευσαν ιδανικά τις περίτεχνες δημιουργίες του Vassili Zoulia και των LAVIATE, συμπληρώνοντας τα χρώματα και τις γραμμές κάθε look.

Πάρτε μία γεύση από τα backstage, λίγο πριν την έναρξη του catwalk:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.