ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Vassilis Emmanuel Zoulias: Ένα ταξίδι πέρα απ' τη θάλασσα στο Hautes Grecians by Zagori


Αφροδίτη Σακκά

18 Ιουνίου 2019

pan_0.jpg

Ο Vassilis Zoulias είναι ένας σχεδιαστής που έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα του στον κόσμο της ελληνικής μόδας, μέσα από catwalks, δημιουργίες για σημαντικές γυναίκες, red carpet looks και κυρίως μέσα από τη διαχρονική κομψότητα και elegance που ορίζει κάθε τι που σχεδιάζει. Την Τετάρτη 5 Ιουνίου, στο Hautes Grecians by Zagori, είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε ακόμα ένα μαγικό catwalk από τον Vassili Zoulia, ένα ταξίδι πέρα από τη θάλασσα, με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Elegant καρό σε κόκκινο, λευκό και γκρι, σιφόν, τούλι, φουσκωτά μανίκια, αέρινα υφάσματα, κολακευτικά off-the-shoulder tops, A-line φούστες, artistic prints και όλες οι αποχρώσεις του πράσινου και του μπλε, ήταν μερικά από τα στοιχεία στο catwalk του Vassili Zoulia. Τις εντυπωσιακές δημιουργίες συνόδευσαν τα λαμπερά κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου, που έδωσαν το απαραίτητο fashion-forward touch.

Δείτε στη gallery τη συλλογή του Vassili Zoulia για το Hautes Grecians by Zagori:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.