ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

To ρολόι που φόρεσε η Τζένη στο Hautes Grecians by Zagori


28 Ιουνίου 2019

259659_1.jpg

Ένα ρολόι μπορεί να συμπληρώσει και να αναδείξει ένα look. Να του προσφέρει λάμψη και να το κάνει να δείχνει ακόμα πιο chic. Φυσικά, ένα τέτοιο look προορίζεται για μία ισάξια λαμπερή βραδιά, όπως αυτή του Hautes Grecians by Zagori, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουνίου στο Four Seasons Astir Palace Hotel. Ο πιο upper θεσμός της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής, ζωντάνεψε για μία ακόμη βραδιά και μας προσέφερε μία μοναδική εμπειρία από εντυπωσιακές δημιουργίες, παρουσίες και outfits.

Φυσικά, δίνοντας την υπογραφή της, η Τζένη Μπαλατσινού βρισκόταν εκεί, με ένα από τα πιο chic και ξεχωριστά looks της βραδιάς. Βασικός παράγοντας ήταν τα αξεσουάρ της και συγκεκριμένα το υπέροχο ρολόι της, που συμπλήρωσε ιδανικά τις αποχρώσεις του φορέματός της.

Το ρολόι που φορούσε η Τζένη είναι μάρκας TUDOR μοντέλο BLACK BAY GMT (79830rb-0002) και η καφέ απόχρωση στο λουράκι ταίριαξε ιδανικά με τη nude απόχρωση του φορέματός της, όπως και με τα παπούτσια της.

Χορηγός της εκδήλωσης τα ρολόγια TUDOR και τα κοσμηματοπωλεία ΠΑΤΣΕΑΣ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.