ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Τα παπούτσια που φόρεσε η Τζένη στο Hautes Grecians by Zagori


5 Ιουλίου 2019

pan_0933_1_1.jpg

To σωστό ζευγάρι παπούτσια μπορεί να συμπληρώσει και να αναδείξει ένα look - και η απόδειξη, το look της Τζένης στο Hautes Grecians by Zagori. Η λαμπερή βραδιά του πιο upper θεσμού της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουνίου στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens και μας πρόσφερε μερικά από τα πιο fashionable looks για τη φετινή σεζόν.

Τα ιδιαίτερα designs στα παπούτσια ήταν αυτά που τράβηξαν τα βλέμματα και συγκεκριμένα αυτό που διάλεξε η Τζένη για το event. Το nude ζευγάρι πέδιλα Casadei από τα καταστήματα Καλογήρου, περιλάμβανε ψηλό, λεπτό τακούνι στιλέτο, φαρδύ strap στο μπροστινό μέρος με look "πλέξης" και φαρδύ λουράκι στον αστράγαλο. Η αγκράφα που διακοσμούσε το λουράκι ήταν και το centre-point του παπουτσιού, αφού έκανε το απαραίτητο statement για μία chic και fashion forward εμφάνιση, ενώ η διαχρονική απόχρωση συμπλήρωσε ιδανικά το φόρεμά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.