ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Οι κορυφαίοι hair experts της L’Oréal Professionnel Paris πρωταγωνιστές στο Hautes Grecians 2022


Ελένη Τσούτση

30 Μαΐου 2022

Οι κορυφαίοι hair experts της L’Oréal Professionnel Paris πρωταγωνιστές στο Hautes Grecians 2022
Το jenny.gr διοργανώνει το “Hautes Grecians 2022”, τον πιο upper θεσμό της Ελληνικής Υψηλής Ραπτικής

Το Ηautes Grecians επιστρέφει ανανεωμένο σε λίγες μέρες και έρχεται να μας να «απογειώσει» την ελληνική Υψηλή Ραπτική. Το 4ο Hautes Grecians θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Ιουνίου και θα μας «ταξιδέψει» στη μόδα, στην ομορφιά και στη δημιουργικότητα. Είστε έτοιμοι;

Η L’Oréal Professionnel Paris δεν θα μπορούσε να λείπει από το φετινό HG, καθώς πρόκειται για την κορυφαία επαγγελματική μάρκα που βρίσκεται πάντα στα backstage των σημαντικότερων fashion events από Νέα Υόρκη και Λονδίνο μέχρι Μιλάνο και Παρίσι, δημιουργώντας τα hair looks των μεγαλύτερων fashion designers. Η L’Oréal Professionnel Paris γνωρίζει πώς να δημιουργεί τις τάσεις στα μαλλιά για όλες τις επερχόμενες σεζόν και θα δώσει τη δική της μοναδική σφραγίδα στο 4ο Hautes Grecians.

Αυτή τη μοναδική βραδιά ωδή στη μόδα, την περιποίηση των μοντέλων αναλαμβάνει η all time favorite L’Oréal Professionnel Paris. Σε συνεργασία με τις κορυφαίες κομμωτικές ομάδες: Mod’s Hair, Haute Coiffure Francaise Ελλάδος και #LOREALPRO Artists που θα επιμεληθούν τα υπέροχα χτενίσματα του catwalk.

Jenny.Gr

Για περισσότερα από 110 χρόνια, η L'Oréal Professionnel Paris, η ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο των επαγγελματικών προϊόντων, πρωτοπορεί αναπτύσσοντας καινοτόμα προιόντα και φέρνοντας πρώτη όλες τις νέες τάσεις γύρω από τα μαλλιά. Γεννημένη στην πρωτεύουσα της μόδας, το Παρίσι, η L'Oréal Professionnel Paris συνεργάζεται και και συν-δημιουργεί με τους κορυφαίους hair artists στον κόσμο, έχοντας πάντα ως έμπνευση αυτό το «je ne sais quoi» που χαρακτηρίζει μέχρι και σήμερα τη γαλλική κομψότητα.

Jenny.Gr

Η φετινή διοργάνωση φέρνει το υδάτινο στοιχείο σε πρώτο πλάνο. Το νερό ως ενέργεια, ως θεραπευτική δύναμη, ως πηγή της ζωής και του πλούτου. Το νερό της θάλασσας που μας εξαγνίζει και μας ταξιδεύει. Η μαγεία του νερού σε συνδυασμό με το μοναδικό αττικό ηλιοβασίλεμα, θα δημιουργήσουν το φετινό σκηνικό.

Στο catwalk θα συμμετάσχουν οι καταξιωμένοι σχεδιαστές και πρωτοπόροι της Ελληνικής Μόδας: Atelier Loukia, Deux Hommes, Sotiris Georgiou ενώ μαζί τους θα βρίσκεται η νέα σχεδιάστρια Eleni Kavvada με το brand της 240791.

Ένα tribute στην Sophia Kokosalaki έρχεται να ολοκληρώσει την μαγική βραδιά.

Jenny.Gr

Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε με ανυπομονησία να απολαύσουμε μια βραδιά αφιερωμένη στη μόδα και τους ανθρώπους της. Τους ανθρώπους που αγαπούν να δημιουργούν και να «υπηρετούν» την υψηλή αισθητική. Αυτοί οι άνθρωποι είναι που μας εμπνέουν.

Aν θέλετε να ζήσετε και εσείς από κοντά την εμπειρία του Hautes Grecians αγοράστε το εισιτήριο σας από το viva ΕΔΩ.

Με την αγορά των εισιτηρίων σας, στηρίζετε έμπρακτα το έργο του EΛΙΖΑ.

Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.