ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Οι top makeup artists της MAC Cosmetics, φέρνουν όλες τις νέες τάσεις του μακιγιαζ στο Hautes Grecians 2022


Ελένη Τσούτση

31 Μαΐου 2022

Οι top makeup artists της MAC Cosmetics, φέρνουν όλες τις νέες τάσεις του μακιγιαζ στο Hautes Grecians 2022
Το jenny.gr διοργανώνει το “Hautes Grecians 2022”, τον πιο upper θεσμό της Ελληνικής Υψηλής Ραπτικής και οι κορυφαίοι makeup artists δεν θα μπορούσαν να λείπουν

Το project που μας γεμίζει ενθουσιασμό επιστρέφει δυναμικά για να «απογειώσει» την ελληνική Υψηλή Ραπτική. Το 4ο Hautes Grecians στη 1 Ιουνίου θα μας «ταξιδέψει» στην ελληνική μόδα.

Αυτή τη μοναδική βραδιά ωδή στη μόδα και στην ομορφιά το μακιγιάζ των μοντέλων αναλαμβάνει για ακόμη μία χρονιά η ΜAC Cosmetics, το brand που θα φέρει όλες τις νέες hot τάσεις στο catwalk.

Jenny.Gr

Αλεξάνδρα Σπυριδοπουλου, Global senior Make Up Artist

H MAC Cosmetics θα βρίσκεται στα backstage του Hautes Grecians 2022 και θα δημιουργήσει μοναδικά makeup looks που θα απογειώσουν τις collections των σχεδιαστών.

Jenny.Gr

Δεν είναι τυχαίο που η MAC Cosmetics είναι πάντα στα κορυφαία fashion events σε όλο τον κόσμο έχοντας την επιμέλεια των make up looks των σπουδαιότερων fashion designers.

Jenny.Gr

Με αμέτρητα shows ανά τον κόσμο, η MAC Cosmetics γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλο beauty brand να δημιουργεί τις τάσεις στο μακιγιάζ για όλες τις επερχόμενες σεζόν και εμείς ανυπομονούμε να ζήσουμε live αυτή τη μαγική εμπειρία.

Artistic λεπτομέρειες, ιδιαίτερα eye looks και έντονα χρώματα θα χαρακτηρίσουν τις φετινές δημιουργίες. Τα λαμπερά μακιγιάζ θα διαδέχθηκαν το ένα το άλλο και με τα υπέροχα χρώματα να δημιουργούν ένα κινούμενο έργο τέχνης.

Jenny.Gr

Η φετινή διοργάνωση φέρνει το υδάτινο στοιχείο σε πρώτο πλάνο. Το νερό ως ενέργεια, ως θεραπευτική δύναμη, ως πηγή της ζωής και του πλούτου. Το νερό της θάλασσας που μας εξαγνίζει και μας ταξιδεύει. Η μαγεία του νερού σε συνδυασμό με το μοναδικό αττικό ηλιοβασίλεμα, θα δημιουργήσουν το φετινό σκηνικό.

Jenny.Gr

Στο catwalk θα συμμετάσχουν οι καταξιωμένοι σχεδιαστές και πρωτοπόροι της Ελληνικής Μόδας: Atelier Loukia, Deux Hommes, Sotiris Georgiou ενώ μαζί τους θα βρίσκεται η νέα σχεδιάστρια Eleni Kavvada με το brand της 240791.

Ένα tribute στην Sophia Kokosalaki έρχεται να ολοκληρώσει την μαγική βραδιά.

Aν θέλετε να ζήσετε και εσείς από κοντά την εμπειρία του Hautes Grecians αγοράστε το εισιτήριο σας από το viva ΕΔΩ.

Με την αγορά των εισιτηρίων σας, στηρίζετε έμπρακτα το έργο του EΛΙΖΑ.

Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων

Aκολουθείστε το @maccosmeticsgreece και επισκεφτείτε το maccosmetics.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.