ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians 2024: Energy Couture - Κλείσε το εισιτήριό σου για τον μεγαλύτερο θεσμό Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα


JTeam

27 Μαΐου 2024

Hautes Grecians 2024
To μεγάλο fashion event του JennyGr επιστρέφει 5 Ιουνίου στις Ιστορικές εγκαταστάσεις του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού της ΔΕΗ στο Φάληρο

Το Hautes Grecians, ο μεγαλύτερος θεσμός Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα, έρχεται για έκτη φορά, στην πιο ιδιαίτερη θεματική του ως τώρα. Ο Ιστορικός Ατμοηλεκτρικός Σταθμός της ΔΕΗ, γίνεται το σκηνικό του HG24 δημιουργώντας ένα καταιγισμό ενέργειας και έμπνευσης.

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2023, στις 19.00, σας περιμένουμε στο φιλανθρωπικό fashion event Hautes Grecians, που θα πραγματοποιηθεί στις ιστορικές εγκαταστάσεις του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού της ΔΕΗ στο Φάληρο.

Ο ΑΗΣ Φαλήρου αποτελεί τον ιδανικό καμβά για να αναδειχθούν γραμμές, υφές, χρώματα, σιλουέτες και δεξιοτεχνικές λεπτομέρειες. Ο μεγαλύτερος θεσμός Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα επιστρέφει για να μας θυμίσει αυτό που χρειαζόμαστε πάντα, αυτό που πάντα θα μας γοητεύει και εκείνο που τελικά μένει, ακόμη κι όταν τελειώνει, την ενέργεια. Γεμάτη ζωντάνια, δημιουργικότητα, ποικιλομορφία και δυναμισμό, η μόδα φέρνει ουσιαστική ενέργεια στις ζωές των ανθρώπων. Έχει τη δύναμη να δραστηριοποιεί και να εμπνέει, να πυροδοτεί αλλαγές και να διαμορφώνει τάσεις. Είναι αντανάκλαση κοινωνικής έκφρασης, αξιών, πεποιθήσεων και ταυτότητας, είναι ένδειξη πολιτισμού και συμπερίληψης, υπερβαίνει τα όρια και υπερασπίζεται με σθένος την εξέλιξη.

Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη θέση της γυναίκας μέσα στην ιστορία της πόλης, έρχονται να συμπληρώσουν και να υπερθεματίσουν στο Hautes Grecians 2024 αυτό που όλοι ήδη γνωρίζουμε: ότι στην ενέργεια τα ετερώνυμα πάντα θα έλκονται.

Στο φετινό catwalk του Hautes Grecians θα συμμετάσχουν καταξιωμένοι σχεδιαστές και πρωτοπόροι της Ελληνικής Μόδας:

Catwalk:

  • Άγγελος Μπράτης
  • Γιάννης Λάσκος
  • Δήμητρα Αντωνέα
  • Jordan Gogos

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ιδιαίτερο opening act από τις Rianna+Nina.

Σας προσκαλούμε να το βιώσετε από κοντά, μαζί μας.

Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια, θα διατεθούν για τους σκοπούς του ΕΛΙΖΑ (Εταιρεία κατά της κακοποίησης του παιδιού).

Κλείστε τώρα το εισιτήριό σας εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.