ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians 2024: Τα elegant κι άκρως δημιουργικά hairstyles με την υπογραφή της Wella Professionals πρωταγωνίστησαν στο catwalk


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

18 Ιουνίου 2024

Hautes Grecians 2024: Τα elegant κι άκρως δημιουργικά hairstyles με την υπογραφή της Wella Professionals πρωταγωνίστησαν στο catwalk
Οι κορυφαίοι hair experts της Wella Professionals, Σταμάτης Κανελόπουλος και Βασίλης Διαμαντόπουλος, έδωσαν τον πιο δημιουργικό τους χαρακτήρα στα hairstyles για το catwalk του Hautes Grecians 2024

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου, οι Ιστορικές Εγκαταστάσεις Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Νέου Φαλήρου της ΔΕΗ φιλοξένησαν τον μεγαλύτερο θεσμό Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα, το Hautes Grecians, δημιουργώντας έναν καταιγισμό ενέργειας και έμπνευσης.

To βιομηχανικό τοπίο του ΑΗΣ Φαλήρου αποτέλεσε τον ιδανικό καμβά για να αναδειχθούν οι γραμμές, οι υφές, τα χρώματα, οι σιλουέτες και οι δεξιοτεχνικές λεπτομέρειες των εκπληκτικών συλλογών που παρουσίασαν οι καταξιωμένοι fashion designers που συμμετείχαν στο εντυπωσιακό fashion show HG24: Rianna+Nina, Laskos, Dimitra Antonea, Aggelos Bratis, καθώς και o ελληνοαυστραλός σχεδιαστής Jordan Gogos.

Jenny.Gr

Σε αυτό το εκπληκτικό fashion show που ήταν μια μοναδική εμπειρία για τους 500 καλεσμένους, τα υπέροχα hair looks των μοντέλων επιμελήθηκαν οι hair experts Σταμάτης Κανελόπουλος και Βασίλης Διαμαντόπουλος και η Wella Professionals, η κορυφαία επαγγελματική μάρκα που συνεργάζεται διαχρονικά με μεγάλους οίκους μόδας και βρίσκεται στα backstage των σημαντικότερων fashion events ανά τον κόσμο, όπως άλλωστε μοιράστηκε μαζί μας ο Κωνσταντίνος Σκορίλας, Education Director της Wella Professionals.

«Τι θα ήταν η μόδα, χωρίς όμορφα μαλλιά»

Jenny.Gr

Άμεσα συνδεδεμένη με τη μόδα και την τέχνη της κομμωτικής, για περισσότερα από 140 χρόνια, η Wella Professionals δε θα μπορούσε να λείπει από τον μεγαλύτερο θεσμό Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα, που και φέτος στήριξε τους σκοπούς του ΕΛΙΖΑ (Εταιρία κατά της Παιδικής Κακοποίησης), δίνοντας όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια.

Jenny.Gr

Οι hair experts της Wella Professionals , Σταμάτης Κανελόπουλος και Βασίλης Διαμαντόπουλος με τις ομάδες τους, επιμελήθηκαν τα hair looks που «αγκάλιασαν» το όραμα του κάθε σχεδιαστή. Στο backstage, η ένταση, η αδρεναλίνη κι ένας απίστευτος συνδυασμός έμπνευσης και τεχνικής δημιούργησαν μια εκπληκτική παλέτα εικόνων με hairstyles που θα μας μείνουν αξέχαστα. Είδαμε elegant προτάσεις, αλλά και εξαιρετικά σύγχρονα wet look, που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά με προιόντα Wella Professionals. Μοναδικά hairstyles που δεν ακολουθούν τις τρέχουσες τάσεις, αλλά δανείζονται περίτεχνα χαρακτηριστικά στοιχεία από την τέχνη της γλυπτικής.

Σε ένα fashion show, όπως το Hautes Grecians, εξίσου σημαντική είναι και η περιποιημένη εμφάνιση των άκρων κάθε μοντέλου για την συνολική ανάδειξη των ρούχων κάθε σχεδιαστή. Επομένως, αναπόφευκτα η O.P.I με τα κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης άκρων και τα μακράς διάρκειας βερνίκια νυχιών Infinite Shine φρόντισαν ώστε τα άκρα των μοντέλων να δείχνουν πραγματικά υπέροχα.

Jenny.Gr

Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη, Λάμπρος Στοιχειός

Video credits: Νεκτάριος Σταθόπουλος

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.