ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians 2024: Το soft glam μακιγιάζ της Bobbi Brown «αποθέωσε» τις δημιουργίες του Angelos Bratis


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

10 Ιουνίου 2014

Hautes Grecians 2024: Το soft glam μακιγιάζ της Bobbi Brown «αποθέωσε» τις δημιουργίες του Angelos Bratis
Η Bobbi Brown υπέγραψε τα εμβληματικά make-up looks που είδαμε στο catwalk του Angelos Bratis στο Hautes Grecians 2024, στις Ιστορικές Εγκαταστάσεις Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Νέου Φαλήρου της ΔΕΗ

Το Hautes Grecians, ο μεγαλύτερος θεσμός Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα επέστρεψε για 6η χρονιά και μας θύμισε αυτό που χρειαζόμαστε πάντα, αυτό που πάντα θα μας γοητεύει και εκείνο που τελικά μένει, ακόμη κι όταν τελειώνει, την ενέργεια. Μια ημέρα γεμάτη ζωντάνια, δημιουργικότητα, ποικιλομορφία και δυναμισμό. Η ημέρα του Hautes Grecians είναι μια ημέρα όπου η μόδα αναπνέει, μιλάει και φυσικά φέρνει ενέργεια στις ζωές των ανθρώπων.

Το φετινό Hautes Grecians πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 και αποτέλεσε μία μοναδική εμπειρία για περίπου 500 καλεσμένους, με το βιομηχανικό τοπίο, την ιστορία και την γεμάτη ενέργεια ατμόσφαιρα των Ιστορικών Εγκαταστάσεων του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Νέου Φαλήρου της ΔΕΗ. Το πρώτο ατμοηλεκτρικό εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα (1903) αποτέλεσε τον ιδανικό καμβά για να αναδειχθούν οι γραμμές, οι υφές, τα χρώματα, οι σιλουέτες και οι δεξιοτεχνικές λεπτομέρειες των συλλογών των σχεδιαστών.

Ο Angelos Bratis εντυπωσίασε με τις αέρινες δημιουργίες του και τη σχεδόν αρχιτεκτονική ρευστότητα των γραμμών του, αποδεικνύοντας πως η αρχιτεκτονική εφαρμόζεται στη μόδα και μάλιστα με απόλυτα minimal και chic τρόπο. Στο runway, πέραν των εκλεπτυσμένων δημιουργιών του αγαπημένου σχεδιαστή, αυτό που επίσης θαυμάσαμε ήταν το υπέροχο soft glam μακιγιάζ που έφερε την υπογραφή του luxury makeup beauty brand Bobbi Brown.

Jenny.Gr

Στο backstage, o Σωτήρης Λάμπρου, Pro Makeup Artist της Bobbi Brown, και η ομάδα του με πάθος για την τέχνη του μακιγιάζ, έδωσαν τον καλύτερο καλλιτεχνικό τους εαυτό για να αποδώσουν την ωραιότερη εκδοχή του πολυπόθητου soft glam makeup look.

Jenny.Gr

Δημιουργώντας μια άψογη βάση μακιγιάζ, με προϊόντα, όπως η best-selling Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base, αλλά και το παγκοσμίως αγαπημένο Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15, οι make-up artist της Bobbi Brown ανέδειξαν τη φυσική ομορφιά του προσώπου κάθε μοντέλου.

Jenny.Gr

Πρωταγωνιστικό στοιχείο αυτού του υπέροχου soft glam μακιγιάζ ήταν φυσικά, η λάμψη του μοναδικού Bobbi Brown Extra Illuminating Moisture Balm καθώς και το απαλό χρώμα στα ζυγωματικά με το υγρό ρουζ Bobbi Brown Pot Rouge.

Jenny.Gr

Στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκε επίσης, το μακιγιάζ των ματιών. Για το υπέροχο reverse smokey eye look οι makeup artist της Bobbi Brown χρησιμοποίησαν το μαλακό μαύρο μολύβι 24h Kajal Pencil συνδυαστικά με διαφορετικές αποχρώσεις των σκιών σε στικ Bobbi Brown Long Wear Cream Shadow Sticks και την best-selling Smokey Eye Mascara. Στα χείλη ανάδειξαν τη γεμάτη κι ενυδατωμένη όψη, χρησιμοποιώντας το νέο Bobbi Brown Extra Plump Lip Serum σε διαφορετικές φυσικές αποχρώσεις.

Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη, Λάμπρος Στοιχειός

Video credits: Δώρα Δημητρίου

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.