ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians fashion event: Η Philips έδειξε πώς μπορείς να έχεις πάντα τέλειο look όπου κι αν βρίσκεσαι


Branded Content Team

21 Ιουνίου 2024

Hautes Grecians fashion event: Η Philips έδειξε πώς μπορείς να έχεις πάντα τέλειο look όπου κι αν βρίσκεσαι
Τo steamer της Philips σού εξασφαλίζει αψεγάδιαστο outfit ανά πάσα στιγμή

Το Hautes Grecians 2024 Vol.6 έλαβε χώρα στις Ιστορικές Εγκαταστάσεις του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού της ΔΕΗ στο Νέο Φάληρο και αποτέλεσε για ακόμα φορά μία εμπειρία που κανένας παρευρισκόμενος δεν πρόκειται να ξεχάσει. Περίπου 500 άτομα έδωσαν το παρών για να παρακολουθήσουν το catwalk και να ζήσουν αυτήν τη μοναδική εμπειρία υψηλής ραπτικής.

Από ένα τέτοιο fashion event, όπου τα ρούχα και τα υφάσματα έχουν την τιμητική τους, δε θα μπορούσε να λείπει η Philips, η κορυφαία εταιρεία Garment Care στον κόσμο που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σιδερώματος. Με το PHILIPS steamer STH3020 εξασφάλισε τέλειο, αψεγάδιαστο look για κάθε μοντέλο. Γιατί είναι σημαντικό να μπορείς να εκφράζεσαι και να δείχνεις spotless χωρίς τσακίσεις. Γιατί όταν δείχνεις όμορφη τότε γεμίζεις και με αυτοπεποίθηση! Αλλά δεν χρειάζεται να σιδερώνεις όλη την ώρα και να χάνεις πολύτιμο χρόνο.

Jenny.Gr

Άλλωστε, με το μοναδικό Philips steamer STH3020 φρεσκάρεις τα ρούχα σου σε χρόνο ρεκόρ και χωρίς σιδερώστρα! Είναι ιδανικό για εύκολη και γρήγορη διόρθωση της εμφάνισής σου είτε είσαι στο σπίτι είτε μετακινείσαι. Η ευκολία που σου δίνει το να φρεσκάρεις τα ρούχα σου ανά πάσα στιγμή, είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή και… σου «λύνει» τα χέρια. Μέσα σε περίπου 30 δευτερόλεπτα είναι έτοιμο για χρήση, γλιτώνοντάς σου χρόνο, χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Jenny.Gr

Επιπλέον, ο ατμός μπορεί να σκοτώσει το 99,9% των βακτηρίων, κάτι που σημαίνει ότι όχι μόνο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να φρεσκάρεις τα ρούχα που ήδη φοράς, αλλά παράλληλα μπορείς να απομακρύνεις τις τσακίσεις, από τις κρεμασμένες κουρτίνες, τα σεντόνια σου στο κρεβάτι είτε από κάθε ρούχο που έχεις στην ντουλάπα σου πιο εύκολά από ποτέ, χωρίς τη χρήση σιδερώστρας.

Jenny.Gr

Bonus – είναι ασφαλές με όλα τα υφάσματα που σiδερώνονται, ακόμα και με τα πιο ευαίσθητα ενώ είναι ιδανικό για να φρεσκάρεις δύσκολα υφάσματα όπως μεταξωτά, μάλλινα, είτε ρούχα με στάμπες, πιέτες παγιέτες ή δαντέλα. Απλά ακουμπάτε την πλάκα της συσκευής ατμού Philips πάνω στο ρούχο και με τον συνεχή ατμό έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε!

Αναλυτικά τι συνέβη στο Hautes Grecians Vol.6

Τέχνη και μόδα είναι άμεσα συνδεδεμένες και αυτό ακριβώς παρακολουθήσαμε και στο opening act των Rianna+Nina που δημιούργησαν σε συνδυασμό με τον Έλληνα καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Κακανιά, μια συλλογή με ένα αποκλειστικό print γεμάτο «θετική ενέργεια». Με φόντο τους ιστορικούς τοίχους του κεντρικού κτηρίου, η συλλογή από πολυτελή κομμάτια των Rianna+Nina γέμισε το χώρο με χρώμα και θετική ενέργεια. Μεταξωτά φορέματα-καφτάνια, κιμονό και φούστες άνοιξαν το Hautes Grecians 2024 συγχωνεύοντας τη σύγχρονη μόδα με ουσιαστικές καλλιτεχνικές εκφράσεις. Η ιδιαίτερη συνεργασία με τον καταξιωμένο Έλληνα καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Κακανιά οδήγησε σε ένα exclusive print που ενσωματώνει λόγια ελπίδας και αισιοδοξίας, ενώ το 50% όλων των εσόδων αυτής της συλλογής θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα για παιδιά ELIZA.

Jenny.Gr

Στη συνέχεια, στο runway εμφανίστηκαν οι χαρακτηριστικές σιλουέτες του Angelos Bratis, με μακιγιάζ που επιμελήθηκε η Bobbi Brown, υπό τους ξεχωριστούς ήχους των Stereo Nova. Ο χώρος γέμισε με αέρινα και κομψά σχέδια, άλλοτε διαγώνια κομμένα, άλλοτε με πτυχώσεις, άλλοτε με σημασία στη ροή του υφάσματος. Συγκλονιστικές, όπως πάντα, οι δημιουργίες του μας έδειξαν πώς η αρχιτεκτονική εφαρμόζεται στη μόδα και μάλιστα με απόλυτα minimal και chic τρόπο.

Με μια συλλογή ειδικά σχεδιασμένη για το Hautes Grecians εμφανίστηκαν τα μοντέλα με τις δημιουργίες της σχεδιάστριας Dimitra Antonea. Η καταξιωμένη σχεδιάστρια συστήθηκε εκ νέου με την πρώτη μη νυφική συλλογή της που επαναπροσδιορίζει τη γυναικεία φιγούρα με σχέδια που ξεπερνούν τα όρια των trends. Χρησιμοποιώντας την κατασκευή ως μέσο απελευθέρωσης, δημιούργησε ένα διάλογο ανάμεσα στο γυμνό εύθραυστο σώμα και το δυναμικό πνεύμα. Μπούστα σφιχτοδεμένα σε κορσέδες, χέρια που υποδηλώνουν το σθένος τους με τεράστια ογκώδη μανίκια, σαγηνευτική μέση τυλιγμένη σε ορατά και αόρατα δίχτυα και γοφοί ελεύθεροι -ο ορισμός της προσμονής- κάτω από αρχιτεκτονικά δομημένες φούστες.

Jenny.Gr

O ελληνοαυστραλός Jordan Gogos, ένας πολυεπίπεδος καλλιτέχνης γνωστός για τα καινοτόμα σχέδια και τις δημιουργικές του συνεργασίες έφερε στο Hautes Grecians αυτή τη θεατρική αίσθηση που τον χαρακτηρίζει. Σε μια συλλογή που γεφυρώνει τα χειροποίητα θεμέλια της ελληνικής βιοτεχνίας με την υπερεμπορική τουριστική εμπορευματοποίηση της Αθήνας. Μάλιστα, ένα από τα κομμάτια που παρουσιάστηκαν έχει πάνω από 70 διαφορετικά τουριστικά και λαϊκά έργα τέχνης ραμμένα στο χέρι, αποτυπώνοντας αυτό που, σύμφωνα με την οπτική του Gogos, οι δρόμοι της Ελλάδας προσφέρουν το 2024.

Οι τεχνοτροπίες της υψηλής ραπτικής πρωταγωνίστησαν στη νέα συλλογή "REBIRTH" του οίκου Laskos που έκλεισε το fashion show. Γνώσεις χρόνων, όραμα, ιδέα και τα έμπειρα χέρια του ατελιέ έδωσαν ένα μοναδικό αποτέλεσμα στο catwalk, με διαφάνειες από οργάντζα και φιλέ με έμφαση στους όγκους, σε χειροποίητα καπιτονέ υφάσματα σε παλ αποχρώσεις, σε κλασικές φόρμες αρμονικά συνδυασμένες με τη street fashion αισθητική, δηλώνοντας το δυναμισμό της γυναίκας του σήμερα και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την προσωπική της ελευθερία.

Jenny.Gr

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.