ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians 2024 Vol.6: Η δυναμική και μοντέρνα οπτική του brand Haralas στο Hautes Grecians


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

17 Ιουνίου 2024

Hautes Grecians 2024 Vol.6: Η δυναμική και μοντέρνα οπτική του brand Haralas στο Hautes Grecians
Σύγχρονη αισθητική και λάμψη από το brand Haralas στο φιλανθρωπικό event μόδας Hautes Grecians

Το Hautes Grecians, ο μεγαλύτερος θεσμός Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα, έλαβε χώρα στις Ιστορικές Εγκαταστάσεις του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Νέου Φαλήρου της ΔΕΗ, του πρώτου ατμοηλεκτρικού εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. Για 6η χρονιά το φιλανθρωπικό event μόδας μας χάρισε ζωντάνια, δημιουργικότητα, ποικιλομορφία και δυναμισμό. Το urban τοπίο του εργοστασίου αποτέλεσε τον ιδανικό καμβά για να αναδειχθούν οι γραμμές, οι υφές, τα χρώματα, οι σιλουέτες και οι δεξιοτεχνικές λεπτομέρειες των συλλογών των σχεδιαστών. H φετινή διοργάνωση στήριξε τους σκοπούς του ELIZA (Εταιρία κατά της Παιδικής Κακοποίησης), δίνοντάς του όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια.

Στο catwalk θαυμάσαμε συλλογές Υψηλής Ραπτικής καταξιωμένων Ελλήνων και διεθνών σχεδιαστών. Είδαμε δημιουργίες του σχεδιαστή Άγγελο Μπράτη με το brand Angelos Bratis, της Δήμητρας Αντωνέα, με την πρώτη της Haute Couture συλλογή, του Ελληνοαυστραλού Jordan Gogos, του σχεδιαστή Γιάννη Λάσκου και τη συλλογή Υψηλής Ραπτικής «REBIRTH» του brand Laskos και τέλος του σχεδιαστικού διδύμου Rianna+Nina.

Jenny.Gr

Φυσικά από αυτή τη γιορτή της μόδας και της υψηλής αισθητικής δε θα μπορούσε να λείπει το brand, του οποίου το όνομα είναι συνυφασμένο με την ποιότητα, την διαχρονικότητα και τον δυναμισμό. Το brand παπουτσιών Haralas έκανε αισθητή την παρουσία του στον χώρο του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Νέου Φαλήρου με τρεις διαφορετικές ενέργειες. Οι δύο από αυτές «αγκαλιάστηκαν» από τους καλεσμένους, ενώ η τρίτη κέρδισε τις εντυπώσεις.

Jenny.Gr

Το πνεύμα της δύναμης, της χάρης και της κομψότητας ήταν εμφανές στο installation spot του Haralas στο after party του Hautes Grecians. Πάνω στο γκαζόν με φόντο το παλιό εργοστάσιο είχε στηθεί ένα εντελώς καλοκαιρινό και μοντέρνο σκηνικό. Μια ρέπλικα πισίνας, με μια εξαιρετική φωτογραφία από την τελευταία καμπάνια του brand, η οποία εξυμνεί τη νεανική ενέργεια. Το φως, καθώς έπεφτε το σκοτάδι, δημιουργούσε μια μαγική ατμόσφαιρά, ενώ τα παπούτσια και οι τσάντες του installation κέντρισαν την προσοχή των καλεσμένων, που ήθελαν να βγάλουν φωτογραφίες με τα statement κομμάτια της ss 2024 συλλογής.

Το brand Haralas έντυσε τα πόδια όλων των μοντέλων του σχεδιαστή Γιάννη Λάσκου. Η συλλογή Υψηλής Ραπτικής «REBIRTH» μέσα από την girly, λίγο kinky και εξαιρετικά σύγχρονη αισθητική της αποτέλεσε τον τέλειο «σύμμαχο» για τα 8ποντα σατέν πέδιλα του brand. Μοιάζουν λίγο με παπούτσια latin χορού, αλλά το ψηλό και λεπτό τακούνι, το minimal λουράκι στον αστράγαλο και η κομψότητα που αποπνέει αυτό το πέδιλο, το κάνει αμέσως την απόλυτη επιλογή για fashionable βραδινές εμφανίσεις.

Jenny.Gr

Επιπλέον, το brand Haralas έντυσε με υποδήματα του και το catwalk των Rianna + Nina.

Jenny.Gr

Η τρίτη ενέργεια του brand βοήθησε όλους τους καλεσμένους να αντέξουν με τον πιο χαριτωμένο τρόπο τη ζέστη του καλοκαιρινού απογεύματος. Σε κάθε goody bag του event ο Haralas είχε προσθέσει μια λευκή κομψή βεντάλια με το logo του σε μαύρο χρώμα. Πρακτικό, σικάτο και ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι.

Δες εδώ το Reel:

Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Video credits: Δώρα Δημητρίου

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.