ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians 2024: To fashion show του Laskos - Δείτε το βίντεο


JTeam

7 Ιουνίου 2024

Hautes Grecians 2024
Laskos © Panoulis
Το JennyGr διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά το Hautes Grecians, το πιο high-profile fashion event Υψηλής Ραπτικής στις Ιστορικές Εγκαταστάσεις του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Νέου Φαλήρου της ΔΕΗ

Το φετινό Hautes Grecians ήταν μία μοναδική εμπειρία για περίπου 500 καλεσμένους, με το βιομηχανικό τοπίο, την ιστορία και την γεμάτη ενέργεια ατμόσφαιρα του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Νέου Φαλήρου της ΔΕΗ, να δημιουργούν μοναδικές αντιθέσεις με το μεγαλείο της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής.

H φετινή διοργάνωση του Hautes Grecians στήριξε τους σκοπούς του ELIZA (Εταιρία κατά της Παιδικής Κακοποίησης), δίνοντας όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια.

Οι τεχνοτροπίες της υψηλής ραπτικής πρωταγωνίστησαν στη νέα συλλογή "REBIRTH" του οίκου Laskos που έκλεισε το fashion show. Γνώσεις χρόνων, όραμα, ιδέα και τα έμπειρα χέρια του ατελιέ έδωσαν ένα μοναδικό αποτέλεσμα στο catwalk, με διαφάνειες από οργάντζα και φιλέ με έμφαση στους όγκους, σε χειροποίητα καπιτονέ υφάσματα σε παλ αποχρώσεις, σε κλασικές φόρμες αρμονικά συνδυασμένες με τη street fashion αισθητική, δηλώνοντας το δυναμισμό της γυναίκας του σήμερα και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την προσωπική της ελευθερία.

Δείτε το βίντεο του catwalk:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.