ΣΤΙΛ JENNY’S CLOSET

Αυτή είναι η ντουλάπα μου


Τζένη Μπαλατσινού

5 Μαΐου 2017

jennysclosetnew.jpg

Έτσι είμαι και εγώ. Τα ρούχα μου είναι αναμνήσεις, ταξίδια, στιγμές. Ό,τι έχω στην ντουλάπα μου είναι πράγματα, τα οποία με κάποιο - σχεδόν - μαγικό τρόπο έχουν βρεθεί στο δρόμο μου, με έκαναν να τα ερωτευτώ, άλλα να τα ποθήσω και με κάποια να αποκτήσω, στη συνέχεια, και μία μικρή εμμονή (θα γίνω καλά γιατρέ μου πιστεύετε;). Έτσι, λοιπόν, ζω ανάμεσα σε patterns και υφάσματα, που το καθένα κουβαλά και μία ιστορία. Αυτή την εποχή, κάθε φορά που ανοίγω την ντουλάπα μου ακούω και βλέπω ιστορίες από ξέγνοιαστα καλοκαίρια. Μερικές φορές μάλιστα μπορώ να μυρίσω ακόμα και το ιώδιο κάποιας ήσυχης αιγαιοπελαγίτικης παραλίας, να με θυμηθώ να διαβάζω ένα βιβλίο καθισμένη σε κάποιο λευκό πεζούλι, να περπατάω στα καλντερίμια.

Από τα αγαπημένα μου σανδάλια είναι τα Jack Rogers, τα οποία μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα Nak shoes, αλλά και στο www.nak.gr. Ανυπομονώ να βρεθώ στο νησί για να τα φορέσω και κάπως έτσι να φέρω στο μυαλό μου τη Jackie Kennedy, η οποία και εκείνη τα φορούσε. Γιατί, αν δεν το γνωρίζατε, αυτά τα φλατ σανδάλια τα είδε και τα αγάπησε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ιταλία, στο Κάπρι, στα 60s και έκτοτε έγιναν ένα από τα πιο iconic και εμβληματικά σχέδια. To χαρακτηριστικό στρογγυλό τους στόλισμα ήταν και αυτό που τράβηξε την προσοχή της και έτσι λοιπόν όταν επέστρεψε στο Palm Beach, τα έδωσε σε έναν τοπικό τσαγκάρη και έτσι γεννήθηκε το σανδάλι Jack Rogers. Μα δεν είναι πολύ ωραία ιστορία;

Τα all-time classic Jack Rogers

Τώρα που παρατηρώ τις λεπτομέρειες από τα καλοκαιρινά μου ρούχα, μπορώ να παραδεχθώ πως ενώ αγαπώ τη μονοχρωμία και έχω αρκετά καλοκαιρινά αξεσουάρ και ρούχα σε γήινους και πιο χαμηλούς τόνους, ταυτοχρόνως δεν μπορώ να πω όχι σε οτιδήποτε αποπνέει έναν πιο bohemian αέρα. Ίσως γιατί αυτά αποπνέουν μία ανεμελιά...είναι σαν να ξορκίζουν τη σοβαρότητα του χειμώνα.

Και εννοείται πως όλα αυτά συνδυάζονται άψογα με ένα ζευγάρι σανδάλια, οπως για παράδειγμα τα Dune London Lilo από τα Nak Shoes είναι από εκείνα τα σανδάλια, που θέλω να φοράω από το πρωί, μέχρι το βράδυ.

Τα Steve Madden Takeaway είναι μία καλή επιλογή για τις πρώτες ανέμελες εμφανίσεις. Δεν συμφωνείτε;

Μέσα από αυτό το sneak peak της ντουλάπας μου, δεν θα παραξενευτώ αν πιστέψετε για μένα πως ζω για το καλοκαίρι. Και ναι το παραδέχομαι. Το περιμένω πώς και πώς. Να το υποδεχθώ με ένα χαμόγελο και φορώντας δροσερά ρούχα και σανδάλια φυσικά. Μήπως να αρχίσω από τώρα;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.