ΣΤΙΛ JENNY’S CLOSET

Όλα όσα θέλεις να είσαι


Τζένη Μπαλατσινού

12 Ιουνίου 2017

jennyscloset1a.jpg

Τα ρούχα που έχω στη ντουλάπα μου είναι "ήσυχα" και άλλα είναι χρωματιστά και γεμάτα patterns. Έχω αξεσουάρ που θυμίζουν καλοκαίρι και ρούχα που ψιθυρίζουν χειμώνα. Άλλα είναι τακτοποιημένα σύμφωνα με το χρώμα τους και άλλα μοιάζουν λίγο με κομμάτια ενός θεατρικού σκηνικού. Και όλα αυτά είμαι εγώ.

Η συνήθεια του να παίζω με το στιλ μου επεκτείνεται και στα παπούτσια. Θα με δεις να φοράω Oxfords, σαν αυτά εδώ τις φωτογραφίας, τα οποία τα βρήκα στα Nak και έχουν έναν vintage αέρα.

Δεν συμφωνείτε πως αυτά τα Nak Oxfords ενισχύουν ένα preppy ντύσιμο;

Άλλες φορές πάλι θέλω να φορέσω ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Μου αρέσουν τα Nak Tom-X, που επειδή είναι λευκά μπορώ να τα φορέσω με ένα τζιν και ένα λευκό t-shirt, από το πρωί.

Ενώ, όταν θα βγω για ένα φαγητό με τις φίλες μου, θα προτιμήσω κάτι πιο κλασσικό, όπως για παράδειγμα αυτά τα γυναικεία mule της Nak, που κάθε φορά που τα βλέπω μου φέρνουν στο μυαλό Ιταλίδα που περπατάει σε πλακόστρωτα σοκάκια της Σικελίας.

Δεν είναι πολύ ωραίο αυτό το παίχνιδι με τα ρούχα; Γιατί να είμαστε κολλημένοι μόνο σε ένα στιλ; Γιατί να μην είμαστε όλα όσα θέλουμε; Ακόμα και αν είναι πολλά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.