ΣΤΙΛ RUNWAYS

Paris Fashion Week SS14: Chanel


2 Οκτωβρίου 2013

Ο σχεδιαστής Karl Lagerfeld μας προσκάλεσε σε μια έκθεση τέχνης Chanel.

Το Grand Palais γέμισε από εκθέματα και αισθητική του οίκου Chanel. Γιγάντια μπουκάλια αρώματος Chanel No5, οι κλασσικές τσάντες του οίκου, μία αίθουσα γεμάτη χρώματα, μόδα και τέχνη.

Τα κλασσικά tweed σακάκια σε neon ροζ χρώμα, μαύρο και άσπρο, μίνι φούστες, αμάνικα γιλέκα και παλτό και φυσικά τα χαρακτηριστικά μαργαριτάρια.

Ο οίκος Chanel παρουσίασε νέες ιδέες για το γυναικείο στιλ. Ξεφτισμένα στριφώματα, δερμάτινα, oversized παντελόνια σε απλό ροζ και γκρι χρώμα, μπλούζες από κασμίρ δεμένες στην μέση. Θα λέγαμε ότι ήταν μία ανοιξιάτικη πασαρέλα σε χαλαρό στιλ που κράτησε το κομψό χαρακτήρα που χαρακτηρίζει τον οίκο όλα αυτά τα χρόνια.

Τα αξεσουάρ φυσικά δεν έλειπαν, backpacks, τσάντες σε πορτοκαλί και ροζ χρώμα, τεράστια μαργαριτάρια στο λαιμό των μοντέλων, γόβες συνδυασμένες με μάλλινες κάλτσες.

 Ο σχεδιαστής Karl Lagerfeld περπάτησε γύρω από το Grand Palais και δέχθηκε το χειροκρότημα του με ένα ιδιαίτερο χαμόγελο, που δήλωνε την επιτυχία του Γαλλικού οίκου όλα αυτά τα χρόνια.

[gallery-250782]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.