ΣΤΙΛ RUNWAYS

Prabal Gurung, Diane von Furstenberg, DKNY


16 Φεβρουαρίου 2015

ONP_02261.jpg

Παρουσιάζουν τις F/W 15-16 συλλογές τους στο NYFW.

Ο οίκος Prabal Gurung εμφανίζει το πουλόβερ στην πρώτη γραμμή των catwalks χωρίς να αγνοεί τις παγιέτες στο εντυπωσιακό, βαθύ μπλε χρώμα καθώς και τα intarsia γούνινα παλτό και το statement-παρκά. Αν νομίζετε ότι εμφανίζονται έντονα, μία εικόνα θα σας πείσει για το αντίθετο.

Η F/W 15-16 συλλογή της Diane von Furstenberg κινείται ανάμεσα σε ριγέ κοστούμια αλλά και σε επιβλητικά βραδινά φορέματα με πρωταγωνίστρια τη μαύρη δαντέλα. Τα wrap φορέματα –περιουσία πια της DVF- ικανοποιούν εξίσου μία θηλυκή εμφάνιση που στέκεται όμως και στο office look σας. Τα πουά κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο catwalk.

Τα στοιχεία της συλλογής της Donna Karan παρουσιάζουν το “New York uniform” όπως λένε χαρακτηριστικά. Το μεγαλύτερο μέρος της εμφανίζεται flashy με έντονα χρώματα όπως το μπλε ηλεκτρίκ ή το κόκκινο. Το επιβλητικό κι ισχυρό tailoring κάνει αίσθηση ενώ πολλά κομμάτια έχουν το funny χαρακτήρα που θα επέλεγε ένα κορίτσι στο ντύσιμό του.

[gallery-425176]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.