ΣΤΙΛ RUNWAYS

Thakoon, Victoria Beckham, Moncler Grenoble


16 Φεβρουαρίου 2015

PicMonkey-Collage26.jpg

Ο οίκος Thakoon με σημείο εκκίνησης  τις μποέμ αναφορές -απαλλαγμένες από ρετρό ενώσεις- εμφανίζει το κόκκινο ως πρωταγωνιστή σε όλους τους τόνους του. Για το βράδυ τονίζει τη γυναικεία σιλουέτα με στενές γραμμές ενώ οι shinny πούλιες είναι ένα από τα standouts της συλλογής.

Για την Victoria Beckham, όλα ξεκίνησαν με ένα φόρεμα κι έτσι συνεχίζουν για τη σεζόν F/W 15-16. Τα νέα φορέματα έχουν ανακτήσει το σέξι έδαφος τους, αλλά το κάνουν με νέους πιο avant-garde τρόπους. Το ντραπέ style κι η ασυμμετρία πρωταγωνιστούν. Το άλλο βασικό μέρος της συλλογής είναι τα πανωφόρια, άλλοτε τονίζοντας το σώμα κι άλλοτε αποκτώντας boxy γραμμή δίνοντας την αίσθηση ασπίδας.

Αθλητισμός και ρομαντική αγάπη-όπου και τα δύο απαιτούν πάθος, αφοσίωση- είναι το κεντρικό θέμα της συλλογής Moncler Grenoble για το Φθινόπωρο 2015. Στα πλαίσια της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου 25 ζευγάρια παρουσιάζονται στην πασαρέλα σε ένα κουτί σε σχήμα καρδιάς. Κάθε ερωτευμένο ζευγάρι φορούσε πολυτελή outdoors wear –από γούνα, σατινέ νάιλον και δέρμα –έτοιμο να αντιπροσωπεύσει  25 διαφορετικά αθλήματα.

[gallery-425243]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.