ΣΤΙΛ RUNWAYS

Altuzarra, Hervé Léger by Max Azria, Alexander Wang


16 Φεβρουαρίου 2015

HER_03951.jpg

Η γούνα είτε ως πανωφόρι είτε γιακάς εμφανίζεται αισθητά  στο catwalk του οίκου Altuzarra με τη δαντέλα ή το δέρμα να κινούνται στη νέα συλλογή. Οι παστέλ αποχρώσεις, τα country καρώ μοτίβα, το burgundy και το μπλε αποτελούν τα βασικά colour trends.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να μετατρέψετε ένα φόρεμα-επίδεσμο κι οι σχεδιαστές Max Azria και Lubov Azria του οίκου Hervé Léger το κατανόησαν καλά αυτό όταν δημιούργησαν τη συλλογή τους για το F/W 15-16. Το ταξίδι της Lubov Azria τον περασμένο Σεπτέμβριο στο φημισμένο καθεδρικό ναό La Sagrada Família στη Βαρκελώνη αποτέλεσε την έμπνευση της για τη νέα collection. Με Art Nouveau αναφορές οι παγιέτες, τα διακοσμητικά στοιχεία και τα φωτεινά, χρωματιστά φορέματα δίνουν το παρόν. Μία συλλογή αφιερωμένη στο μαύρο χρώμα κι όπως ο ίδιος ο Alexander Wang λέει χαρακτηριστικά: «Οι πελάτες μας θέλουν μαύρο χρώμα, γιατί να μην τους το προσφέρουμε;» Gothic στοιχεία, Γιαπωνέζες λολίτες, heavy-metal hairbands κι οι Frankenstein μπότες γίνονται σήμα κατατεθέν.  Το βελούδο, το μετάξι και το quilted style πρωταγωνιστούν στα ρούχα ενώ στο «μαύρο τοπίο» δίνουν φως τα shinny πουλόβερ, οι μεταλλικές λεπτομέρειες και τα blue jeans. [gallery-425321]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.