ΣΤΙΛ RUNWAYS

Marc Jacobs, Michael Kors, Narciso Rodriguez


20 Φεβρουαρίου 2015

ONP_54521.jpg

Ο Marc Jacobs "άγγιξε" στις F/W δημιουργίες του metallic μπροκάρ, leopard prints, λωρίδες δέρματος και κεντήματα που έμοιαζαν με ψηφιοποιημένα πορτρέτα του εκκεντρικού Vreeland.

Η γούνα έχει κάνει την εμφάνισή της στα περισσότερα F/W runways αλλά στο fashion show του Michael Kors σχεδόν πρωταγωνίστησε. Chunky πουλόβερ, καρώ καθώς και ανδρόγυνο tailoring αποτέλεσαν key αναφορές στη συλλογή του διάσημου σχεδιαστή. Επίσης, το παιχνίδι των αντιθέσεων ήταν άλλο ένα στοιχείο που παρατηρήθηκε. Έτσι, θα δείτε το feather style, το tweed, τα λουλούδια, τη shinny δαντέλα, τα "διακοσμητικά" στοιχεία και τα pyjama looks να εμφανίζονται στην πασαρέλα σε μία περίτεχνη αρμονία.

Το λευκό και το μαύρο κυριάρχησαν στο catwalk του Narciso Rodriguez χωρίς βέβαια να πέρασαν απαρατήρητα κάποια coloured looks στους chic peach τόνους αλλά και στο εκθαμβωτικό κίτρινο. Το maxi, κλασσικό γιλέκο έκανε αίσθηση και κέρδισε τις εντυπώσεις.

[gallery-426739]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.