ΣΤΙΛ RUNWAYS

Louis Vuitton & Valentino στο #PFW


8 Οκτωβρίου 2015

PicMonkey-Collage12.jpg

Δύο γαλλικοί οίκοι που κέρδισαν τις εντυπώσεις με τις S/S16 συλλογές τους.

Με μεγάλη ανυπομονησία παρακολουθήσαμε τα S/S16 fashion shows των δύο οίκων-σύμβολο της γαλλικής φινέτσας και για άλλη μια φορά το αποτέλεσμα μας δικαίωσε με το παραπάνω. Για τον οίκο Louis Vuitton, ο τίτλος «ένα ταξίδι στα σύνορα της ψηφιακής εποχής" ήταν o πιο αντιπροσωπευτικός με τον επικεφαλής Nicolas Ghesquiere να εμπνέεται μια "παρέλαση" από διαγαλαξιακά punk κορίτσια. Εμπνευσμένο από τις ηρωίδες των video games, αποτελεί ισχυρή γροθιά για να ανανεωθεί η αστική γκαρνταρόμπα.

Ο οίκος Valentino "ταξίδεψε" στην άγρια ​​φύση στις πεδιάδες της Αφρικής με τα african χαρακτηριστικά να απεικονίζουν σκηνές από φυλετικές λεοπαρδάλεις, ρινόκερους, καμηλοπαρδάλεις μέσα από μια σειρά από γεωμετρικά σημάδια, μανσέτες, ντεκολτέ, κρόσσια και κλιμακωτά επίπεδα. Μια σειρά από tie-dye κομμάτια, την εύθραυστη δαντέλα σε maxi φορέματα, νέες τσάντες με έμπνευση από Μασάι και λευκά τερακότα κοσμήματα -αποτέλεσμα της συνεργασίας με τον καλλιτέχνη Alessandro Gaggio-.

[gallery-492885]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.