ΣΤΙΛ RUNWAYS

#NYFW '16: Τα elegant shows των Carolina Herrera και Zac Posen


16 Φεβρουαρίου 2016

Για κάποιον που αναζητά τις πιο κομψές και αιθέριες δημιουργίες, ένας είναι ο Οίκος που έρχεται κατευθείαν στο μυαλό. Στο show της Carolina Herrera είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε εκλεπτυσμένα maxi dresses από chiffon σε nude αποχρώσεις, φορέματα με λεπτομέρειες όπως spaghetti straps και halter-neck ντεκολτέ, τα οποία έφεραν κάτι από τον κοσμοπολίτικο αέρα του Upper East Side στον χώρο. Τα mini φορέματα με μοτίβα λουλουδιών και διαφάνειες άφηναν ακάλυπτο όσο δέρμα έπρεπε, για εμφανίσεις διακριτικά σαγηνευτικές ενώ οι δημιουργίες από οργάντζα και μαύρο cashmere ολοκλήρωσαν την πολυτελή αυτή κολεξιόν.

Όσο για τον Zac Posen, με μούσα την Princess Elizabeth of Toro, ο σχεδιαστής παρουσίασε outfits κατάλληλα από το πρωί μέχρι το βράδυ, ιδανικά για γυναίκες δυναμικές που όμως δε στερούνται σε θηλυκότητα. Πανωφόρια με έντονο γιακά σε στιλ ζιβάγκο, φορέματα σε γραμμή pencil και floral patterns δημιούργησαν μια σειρά από looks, με βασικό παρονομαστή τo midnight blue και το burgundy, κάτι που έδωσε έναν ιδιαίτερα αριστοκρατικό και chic χαρακτήρα στα looks, χωρίς φυσικά να λείπουν και τα πιο έντονα χρώματα.

[gallery-561724]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.