ΣΤΙΛ RUNWAYS

#NYFW A/W '16-'17: Black & White συμφωνία για Rodarte και Narciso Rodriguez


17 Φεβρουαρίου 2016

Ο πιο all time classic συνδυασμός του λευκού με το μαύρο δε θα μπορούσε να λείπει από τη New York Fashion Week.

Με διάθεση για αντιθέσεις, ανάμεσα στο καλό και το κακό, το σκοτάδι και το φως, ο οίκος Rodarte παρουσίασε δημιουργίες για τις πιο edgy fashionistas αλλά και νυφικά για τις πιο alternative νύφες. Πέπλα διακοσμημένα με αληθινές ορχιδέες, φορέματα με διαφάνειες και ανάγλυφα patterns συνέθεσαν ένα άκρως τολμηρό σκηνικό, με ορισμένα σύνολα να μοιάζουν πραγματικά με έργα τέχνης. Το δέρμα συνυπάρχει με την κομψή δαντέλα, δείχνοντάς μας πως η τάση των lingerie κυριαρχεί και στα επερχόμενα χειμωνιάτικα trends. Μπότες διακοσμημένες με patchwork, πλεκτά με τρύπες και σκισίματα αλλά και πολύχρωμες γούνες διακοσμημένες με παγιέτες συνθέτουν μια edgy κολεξιόν που δεν περνά απαρατήρητη.

Από την άλλη, ο Οίκος Narciso Rodriguez βαδίζει επίσης σε black & white μονοπάτια, επαναπροσδιορίζοντας το look της πιο δυναμικής γυναίκας. Μια πιο μοντέρνα, chic εκδοχή του power dressing, αλλά με πιο χαλαρό και αιθέριο ύφος και vibes που αιχμαλωτίζουν τον αέρα της κλασικής Νεοϋορκέζας. Ασυμμετρίες, περίεργοι όγκοι και πολλά layers έφεραν κάτι από τον αέρα των 80s αλλά με μια πιο fresh και μοντέρνα ματιά.

[gallery-563037]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.