ΣΤΙΛ RUNWAYS

#LFW Fall '16: Ονειρικές δημιουργίες από Alexander McQueen & Julien Macdonald


22 Φεβρουαρίου 2016

Αν έπρεπε να διαλέξουμε τις πιο θηλυκές δημιουργίες της London Fashion Week μέχρι στιγμής, αυτές θα ανήκαν στους δύο παρακάτω οίκους. Alexander McQueen και Julien Maconald μας παρουσίασαν μερικά από τα πιο ονειρεμένα looks, τα οποία έχουμε ήδη βάλει στη (νοητή) wishlist μας.

Alexander McQueen: Με έμπνευση τον κόσμο των βραδινών ονείρων, η Sarah Burton δημιούργησε μία από τις πιο αιθέριες collections της σεζόν. Κορσέδες και φούστες διακοσμημένες με φτερά, παλτό στολισμένα με σουρεαλιστικά σύμβολα όπως ρολόγια, πεταλούδες, χείλη και μάτια, θυμίζοντας έντονα έργο του Dalí αλλά και αέρινα maxi dresses με ruffles και δαντελένια bralets, όλα μαζί συνέθεσαν μια από τις πιο εμπνευσμένες συλλογές.

Julien Macdonald: Sex appeal, λάμψη και πολύ glamour. Γενναίες δόσεις αισθησιασμού μέσα από maxi dresses που αγκαλιάζουν τη γυναικεία σιλουέτα, στολισμένα με παγιέτες και κρύσταλλα αλλά και κοψίματα στη μέση ή το στέρνο, βαθιά ντεκολτέ και ανοίγματα στο πλάι που αποκαλύπτουν όσο δέρμα χρειάζεται. Οι συγκεκριμένες προτάσεις του σχεδιαστή σίγουρα δεν είναι κατάλληλες για πρωινά looks, εγγυώνται όμως τις πιο εκρηκτικές βραδινές εμφανίσεις.

[gallery-565657]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.