ΣΤΙΛ RUNWAYS

#PFW Fall '16: Θηλυκές δημιουργίες από Dior & Lanvin


4 Μαρτίου 2016

Δύο από τα πιο χαρακτηριστικά δείγματα της Γαλλικής μόδας, οι οίκοι Dior και Lanvin, παρουσίασαν σήμερα τις προτάσεις τους για το φθινόπωρο του 2016, στο πλαίσιο της Paris Fashion Week.

Dior: Τονισμένη μέση και έντονοι ώμοι, one shoulder tops που αποκαλύπτουν όσο δέρμα πρέπει και midi φούστες ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία της συλλογής. Floral patterns και ενδιαφέροντα μοτίβα, αρκετό μαύρο αλλά και χρωματικές εκρήξεις όπως το έντονο πορτοκαλί, συνέθεσαν μια κολεξιόν που ναι μεν στερούνταν κάπως σε λάμψη, σε σχέση με τα συνηθισμένα σύνολα του οίκου, δεν έχανε όμως σε θηλυκότητα.

Lanvin: Η απουσία του Alber Elbaz από το τιμόνι του γαλλικού οίκου δεν πέρασε απαρατήρητη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η συγκεκριμένη collection δεν είχε κάτι ιδιαίτερο να δείξει. Εντυπωσιακά κομμάτια όπως τα φορέματα από δαντέλα, μεταλλιζέ υφάσματα και αρκετές δόσεις γούνας, όλα με κοινό παρονομαστή το θηλυκό χαρακτήρα και τις επιρροές από το κίνημα των New Romantics είχαν ως αποτέλεσμα μια αξιόλογη προσπάθεια με ενδιαφέρουσες προτάσεις για τις ρομαντικές fashion lovers.

[gallery-573778]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.