ΣΤΙΛ RUNWAYS

#PFW Fall '16: Αέρας ανανέωσης στο catwalk του οίκου Chanel


9 Μαρτίου 2016

Μέσα στο αριστοκρατικό αλλά ταυτόχρονα cozy σκηνικό του Grand Palais, ο Karl Lagerfeld ξεδίπλωσε για ακόμη μια φορά τη δημιουργικότητά του, με το catwalk των 600 μέτρων να κατακλύζεται από μοντέλα – ανάμεσά τους οι fashion darlings του Κarl, Kendall Jenner και Gigi Hadid, τα οποία χρειάστηκαν σχεδόν 8 λεπτά για να το διανύσουν.

Με ιδιαίτερα νεανική διάθεση και μια πιο casual προσέγγιση, οι προτάσεις του οίκου Chanel για το φθινόπωρο του 2016 μοιάζουν να απευθύνονται πλέον στη νέα γενιά των fashion lovers, διατηρώντας ταυτόχρονα τον iconic χαρακτήρα του brand.

Τα κλασικά tweed ταγιέρ επαναπροσδιορίζονται, με αποχρώσεις όπως το vibrant φούξια και το baby blue να τα κάνουν ιδανικά ακόμα και για τη νεότερη γενιά, εκκεντρικά καπέλα συμπληρώνουν τα looks ενώ τα zig zag μοτίβα, οι σειρές από πέρλες και υλικά όπως το chiffon και οι διαφάνειες κατάφεραν να διατηρήσουν μια ισορροπία ανάμεσα στο ladylike στιλ και το πιο young πνεύμα, προσαρμόζοντας το ύφος του οίκου στις σημερινές ανάγκες που επιτάσσει η μόδα.

[gallery-575836]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.