ΣΤΙΛ RUNWAYS

Το show της Gucci στο Μιλάνο ήταν ένα ταξίδι στο όνειρο


22 Σεπτεμβρίου 2016

AG15219.jpg

Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου θα λέγαμε ότι δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη έναρξη, αφού από την πρώτη κιόλας μέρα ο πήχης ανέβηκε ιδιαίτερα ψηλά. Με διάθεση για παραμύθι και εντυπωσιασμό, και μετρώντας μόλις 21 μήνες στη θέση του Creative Director του ιταλικού οίκου, ο Alessandro Michele παρουσίασε ίσως το πιο μαγικό/extraordinary show του μέχρι στιγμής.

_AG15219

Ακόμη και ο τίτλος "Magic Lanterns" δεν κατάφερε να προετοιμάσει τους θεατές για αυτό που παρακολούθησαν, μέσα σε ένα surreal σκηνικό απ' όπου παρήλασαν εμβληματικά αξεσουάρ και παπούτσια, ονειρικά φορέματα, ξεσηκωτικά σλόγκαν και απίστευτα prints. Στοιχεία από τη δεκαετία των '80s, όπως τα δερμάτινα σύνολα σε φλογερές αποχρώσεις, τα κολάν και τα μπλουζάκια με logos, τεράστια καπέλα που δημιούργησαν statement με την πρώτη ματιά αλλά και maxi τουαλέτες με ταφτάδες και ruffles, όλα μαζί συνέθεσαν ένα μαγευτικό ξεκίνημα για τη Milan Fashion Week.

[gallery-696259]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.