ΣΤΙΛ RUNWAYS

Οι glam αμαζόνες του Balmain πήγαν το PFW σε άλλο επίπεδο


MMEINTANI

30 Σεπτεμβρίου 2016

Είναι ο κυρίαρχος του glam στοιχείου, εκείνος που ξέρει να ντύσει μια γυναίκα για κάθε περίσταση αλλά και αυτός που συνεχίζει την αυτοκρατορία του οίκου Balmain με τον καλύτερο τρόπο, εδώ και 6 χρόνια. Ο Olivier Rousteing παρουσίασε χθες τη συλλογή του για την ερχόμενη άνοιξη και το καλοκαίρι και θα λέγαμε ότι πρώτη φορά μας τυχαίνει να θέλουμε σχεδόν ΟΛΑ τα looks από ένα fashion show.

_AG12335

Με την κλασική Balmain σιλουέτα που απαιτεί λεπτή, τονισμένη μέση και έντονους ώμους, αυτή τη φορά όμως δοσμένη με έναν πιο "μαλακό" τρόπο, ο Olivier Rousteing κατάφερε να δημιουργήσει 30 looks "to die for". Αέρινα maxi φορέματα, λεπτομέρειες από πύθωνα, εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα και μια χρωματική παλέτα σε πράσινους, χακί, χρυσούς και μαύρους τόνους "έδεσαν" άψογα με το τροπικό σκηνικό που είχε στηθεί και μας μετέδωσαν το απαραίτητο εξωτικό mood που θα κυριαρχήσει τη σεζόν SS '17.

_AG12123   [gallery-701216]    

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.