ΣΤΙΛ RUNWAYS

Ο Christian Dior θα μας κάνει να φορέσουμε tutu


MMEINTANI

1 Οκτωβρίου 2016

AG15981.jpg

Πρόκειται πάντα για ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα fashion shows, αφού έχουμε να κάνουμε με έναν από τους πιο θρυλικούς γαλλικούς οίκους μόδας. Η συλλογή του Christian Dior για τη σεζόν SS '17 ήταν και η πρώτη με την υπογραφή της Maria Grazia Chiuri, η οποία κατάφερε να βάλει τη δική της σφραγίδα με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

_ag15696

Με μια χρωματική παλέτα μεταξύ λευκού και μαύρου (με μερικές εξάρσεις έντονου κόκκινου), μια επιστροφή στη μανία των logos και μεγάλες δόσεις από... τούλια, η πρώτη συλλογή της Maria Grazia Chiuri ήταν γεμάτη από ροκ μπαλαρίνες που ισορροπούσαν ανάμεσα στη θηλυκότητα και τον δυναμισμό.

_ag15470

Highlight της συλλογής, το T-shirt με τη στάμπα "We should all be feminists", το οποίο έγινε viral και σχολιάστηκε όσο τίποτε άλλο πριν καλά καλά ολοκληρωθεί το show. Δεν είναι και λίγο να περνάς ένα τόσο ηχηρό μήνυμα μέσα από ένα catwalk και η Maria Grazia Chiuri το έκανε εξαιρετικά καλά.

[gallery-701692]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.